Altro Vastgoed

Terug naar het overzicht

One-stop-shop voor residentieel vastgoed

Altro Vastgoedgroep is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor woon- en nieuwbouwvastgoed. Wij brengen deze passies samen in een uniek en verfrissend verhaal op de residentiële vastgoedmarkt.

Altro Vastgoedgroep wil het anders en beter doen met een kwalitatieve 360° dienstverlening op maat van de klant. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat onze vernieuwende kijk op vastgoed tot succes leidt. Wij willen op alle vlakken meerwaarde creëren. In de markt zelf, maar ook in alle geledingen van het bedrijf. De zaken evolueren nu eenmaal razend snel in de vastgoedwereld. De vraag die wij ons altijd stellen is: hoe kunnen we het anders en beter doen? Met deze mindset willen we het verschil maken in de vastgoedsector.

Altro Vastgoedgroep is veel meer dan louter de optelsom van panden en projecten. Door de synergie tussen onze 4 business units bieden wij onze klanten een belangrijke meerwaarde aan in hun zoektocht naar residentieel vastgoed.

Ik wil verkopen

Een verkoop zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. De droom van iedere eigenaar. Een eigendom verkopen vraagt marktkennis en ervaring.  

Ik wil verhuren

Verhuurder vs. huurder, wij zijn dé matchmaker

U wenst uw vastgoed te verhuren aan een correcte prijs en aan de meest geschikte kandidaat huurder(s).

De kracht van een kwalitatief kantorennetwerk

Altro Vastgoed is een kantorennetwerk van kwalitatieve vastgoedmakelaars, actief in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel. Of je nu een pand wil verkopen, kopen of huren, onze makelaars maken graag tijd voor je vrij. Wij vinden het belangrijk om jou te laten kennismaken met onze lokale makelaars die over een uitstekende kennis van de regio beschikken. Hierdoor kunnen we jou steeds advies op maat geven.

Kaart kantorennetwerk

altro vastgoed dendermonde logo_office:1539