Van Reeth Vastgoed

Terug naar het overzicht

SERVICE OP UW MAAT !

Wij matchen vastgoed

VAN REETH VASTGOED zag in 2005 het levenslicht vanuit een familiaal bank- en verzekeringskantoor. De hoekstenen van toen zijn nog steeds de fundamenten van nu:

ontzorgen via een persoonlijke service op maat voor de opbouw van een lange termijnrelatie.

VAN REETH VASTGOED is uw aanspreekpunt voor advies en begeleiding bij uw vastgoedtransacties. Ons team bestaat uit medewerkers met een passie voor vastgoed en de ambitie om uw woondromen waar te maken.

Elk dossier vraagt een aanpak op maat. Dankzij een gedegen basiskennis en continue bijscholing zorgen wij voor de juiste ingrediënten om met kennis van zaken tot de perfecte match te komen. Met een arsenaal aan eigen tools geraken we al heel ver. Vraagt uw dossier net iets meer dan werken samen met lokale specialisten (fotografen, deskundigen, notarissen, …) met één doel: realiseren van uw droom !

VLOTTE EN SUCCESVOLLE VERKOOP

Uw eigendom verkopen

Van Reeth Vastgoed staat garant voor een vlotte verkoop, binnen een realistische termijn en tegen de beste voorwaarden.

Tijdens een kennismakend gesprek legt één van onze erkende BIV-makelaars u vrijblijvend onze manier van werken uit. Dankzij dit beproefd recept heeft u een garantie tot een succesvolle verkoop.

Realistische schatting

De waarde van een pand : voor een koper is het altijd te duur, voor de verkoper net omgekeerd. Over de verkoopprijs wordt dikwijls geheimzinnig gedaan zodat het meestal gissen is of "van horen zeggen".

Onze erkende BIV-makelaars zorgen voor een realistische en gefundeerde schatting. De schatting houdt werkelijk met alles rekening : ligging, oppervlakte, uitrusting en staat van het pand, ... maar ook met tendensen op de vastgoedmarkt en vergelijkingspunten van recente verkopen.

Kortom : een realistische prijszetting is uw sleutel naar succes !

Van reeth vastgoed logo_office:1571