Walls Vastgoedmakelaars

Terug naar het overzicht

EEN DROOM DIE UITKOMT: EEN EIGEN THUIS

Met vastgoedkantoren in Antwerpen centrum en Linkeroever, bieden wij een breed aanbod aan immobiliën aan bij jou in de buurt. Ons team begeleidt aankoop- en verkooptransacties van zowel residentieel en commercieel vastgoed, nieuwbouw als opbrengsteigendommen en staat jaarlijks in voor de verhuring van honderden panden.

In Antwerpen Zuid bijvoorbeeld staan heel wat appartementen te koop, dicht bij de Kaaien en dicht bij het centrum. Hier kan je je naar hartenlust uitleven of op wandelafstand ontspannen op de talrijke mooie plekjes. Ideaal om met vrienden en familie te shoppen of op restaurant te gaan. Een andere mogelijkheid zijn de appartementen te koop op Linkeroever, gelegen op slechts een boogscheut van het strand Sint Anneke. Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. 

Kom je graag tot rust met zicht op het water? Ook dan kan je bij ons terecht! Aan de Scheldekaaien is er namelijk een gevarieerd aanbod aan appartementen te koop. Met een appartement in Antwerpen met zicht op de Schelde is het vakantiegevoel altijd dichtbij.

Maar ook in het oosten van Antwerpen valt er heel wat vastgoed te vinden. Wonen in een appartement in Borgerhout of in een huis in Deurne, zorgt ervoor dat je nog steeds kan genieten van de levendige stad Antwerpen.

We zijn al meer dan 25 jaar actief vanuit het hartje van Antwerpen. Onze niet te missen roze pijl, verspreid over de hele stad, is daarvan een herkenbaar bewijs. Dus ben je op zoek naar een appartement in Antwerpen, een huis in Berchem of een huis in Wilrijk? Of heb je eerder interesse om te huren? Hoe dan ook ben je bij Walls Vastgoedmakelaars aan het juiste adres.

Samen met ons team streven we naar een optimale service en kwaliteit. Onze makelaars hebben allemaal een hart voor vastgoed waar je ten alle tijden bij terecht kan voor al jouw vragen en correct advies.

Wil je je huis verkopen? Kies dan voor een makelaar die volledig vertrouwd is met jouw omgeving! Laat onze experts jouw eigendom gratis en vrijblijvend schatten.


walls antwerpen_agent:373