Immoscoop

WSB Group - Immo

Terug naar het overzicht

De verkoop van uw eigendom in meerdere fases:

1. Opstelling verkoopsdossier
Alles begint bij een correcte waardebepaling van uw pand. Aan de hand van deze waarde zullen wij de gepaste verkoopstrategie bepalen.
Bv: welke media zullen er gebruikt worden? Voor welke doelgroep? Is een professionele fotograaf een meerwaarde?  Welke publiciteitspanelen worden best geplaatst?
Verder zullen alle benodigde documenten opgevraagd worden zodat het dossier aan de wettelijke vereisten voldoet en de kandidaat-kopers onmiddellijk over de juiste informatie kunnen beschikken.

2. De verkoop van uw eigendom
Het contacteren van ons klantenbestand en het lanceren van de publiciteit kan beginnen. Eens alle kandidaat-kopers zijn verzameld, zullen de pandbezoeken gebeuren door één of meerdere ervaren vastgoedmakelaars.
Deze makelaars onderhandelen dagelijks met klanten en zullen er dus steeds voor kunnen zorgen dat de hoogst mogelijke verkoopprijs behaald wordt.
Eens er een akkoord gevonden is over de verkoopprijs zullen wij een solvabiliteitscontrole uitvoeren en de kandidaat-koper begeleiden bij de zoektocht naar het beste krediet.

3. Administratie voor definitieve verkoop
Tussen de compromis en de akte zal de notaris alle nodige opzoekingswerken verrichten. Eens de notaris klaar is met zijn controle en de akte is opgesteld, zal deze verleden kunnen worden.  Ook hier zijn wij aanwezig!
Vanaf dat ogenblik wordt de koper de nieuwe eigenaar. Wij zullen u en de koper verder helpen met de nodige documenten voor onder andere de overname van water-, gas- en elektriciteitsteller.

Gratis schatting

Een van de belangrijkste elementen van de verkoop van uw eigendom is de vraagprijs.

Om deze correct te kunnen bepalen zullen we het pand komen bezoeken, opmeten en aan de hand van onze checklist alle benodigde informatie verzamelen.

Al deze gegevens zullen daarna verwerkt worden om tot een realistische waarde van het goed te komen.

Nadien zullen we deze resultaten vergelijken met de huidige marktsituatie om de ideale vraagprijs te bepalen.

Benieuwd wat deze prijs voor uw pand kan zijn? Contacteer ons en we zullen met plezier een gratis en vrijblijvende schatting komen maken!

Verhuren met WSB-immo

De verhuur van uw eigendom in meerdere fases:

1. Opstelling verhuurdossier
Alles begint bij een correcte bepaling van de huurprijs. Aan de hand van deze waarde zullen wij de gepaste verhuurstrategie bepalen.
Bv: welke media zullen er gebruikt worden? Voor welke doelgroep? Is een professionele fotograaf een meerwaarde?  Welke publiciteitspanelen worden best geplaatst?
Verder zullen alle benodigde documenten opgevraagd worden zodat het dossier aan de wettelijke vereisten voldoet en de kandidaat-huurders onmiddellijk over de juiste informatie kunnen beschikken.

2. De verhuur van uw eigendom
Het contacteren van ons klantenbestand en het lanceren van de publiciteit kan beginnen. Eens alle kandidaat-huurders zijn verzameld, zullen de pandbezoeken gebeuren door één of meerdere ervaren vastgoedmakelaars.
Deze makelaars onderhandelen dagelijks met klanten en zullen er dus steeds voor kunnen zorgen dat de hoogst mogelijke verhuurprijs gehaald wordt.
Eens er een akkoord gevonden is over de verhuurprijs zullen wij een solvabiliteitscontrole uitvoeren.

3. Administratie na verhuur
Wij zorgen voor de opstelling van een correcte en passende verhuurovereenkomst die op onze kantoren getekend zal worden.
Vanaf dat ogenblik wordt de kandidaat-huurder de nieuwe huurder. Wij zullen u en de huurder verder helpen met de nodige documenten voor onder andere de overname van water-, gas- en elektriciteitsteller.

WSB Groep logo