Commercieel te huur in Aalst

Neem contact op
200
Omschrijving

Nieuwbouw handelsruimte op commerciële toplocatie

Een exclusief commercieel handelsgelijkvloers van 200 m² op een toplocatie aan de Moorselbaan in Aalst. Dit high-end pand maakt deel uit van een moderne nieuwbouw residentie.

Met zijn high-end afwerking en voorzieningen, waaronder zonnepanelen, warmtepompen en een luxueuze afwerking biedt dit commerciële gelijkvloers een unieke kans voor ondernemers die streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien bevindt het pand zich momenteel in de opbouwfase, waardoor de toekomstige huurder de mogelijkheid heeft om de volledige indeling, inclusief sanitair en afwerking, aan te passen aan de specifieke eisen van hun bedrijfsactiviteiten. Wees er dus tijdig bij!

De verwachte oplevering van dit hoogwaardige pand is gepland voor het voorjaar van 2025. Bij de huurprijs zijn bijbehorende parkeerplaatsen inbegrepen, wat het gemak en de toegankelijkheid van het pand verder vergroot. De ligging biedt het beste van twee werelden: nabijheid van het bruisende stadscentrum van Aalst, maar toch weg van de stadsdrukte. Bovendien is het pand gunstig gelegen nabij het ziekenhuis, waardoor het een uitstekende optie is voor professionals in de medische sector, zoals artsen, kinesisten en andere vrije beroepen. Mis deze unieke kans niet om een premium commerciële ruimte te betrekken op een strategische locatie in Aalst.

Bent u nog opzoek naar een commerciële ruimte nabij het centrum van Aalst met een topligging? Wees er tijdig bij en neem contact op!        0468 26 14 01 - Vince@capston.be

Financieel

Onder constructie
Ja

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
200 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand; Handelsligging

Indeling

Aantal toiletten
2
Bureau
Ja

Comfort

Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Commercieel
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Moorselbaan 279, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden