Beschrijving

Prachtige hotel/horecazaak of villa in centrum Grobbendonk! Deze fantastische eigendom betreden we via een mooie oprijlaan. De zaak is vandaag bekend onder de naam 't Hemelryck: charme hotel/horecazaak met uitstraling. Door de goede ligging biedt dit pand verschillende opportuniteiten. Het hotel is opgetrokken in gezellige Engelse countrystijl.
Gelijkvloers:

Het warme interieur en de knappe decoratie staan voorop in deze eigendom. De sfeerdecoratie is mede mogelijk gemaakt door binnenhuisarchitecte Tilly Cambré.
Via de inkomhal betreden we de balie/receptie. De knappe onthaalbalie is volledig ingewerkt. Naast de balie is er een leuke open loungebar. Hier is het aangenaam vertoeven.
Verder is er een ruim restaurant op massieve parket met een gezellige gashaard en verschillende raampartijen die toegang geven tot het terras.
Aan de keuken is er aansluitend een afwasruimte met koelcel. Ideaal qua uitrusting voor een restaurant. Verder is er in het verleden ook toelating geweest voor een mogelijke uitbreiding van het restaurant gedeelte. Een aparte sanitaire voorziening met mannen- en vrouwentoilet is alsook aanwezig.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn er drie hotelkamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, douche en lavabo. Zodoende is er steeds voldoende privacy. De afwerkingsgraad van deze kamers ligt zeer hoog. Elke kamer is ook voorzien van een lucht/lucht warmtepomp om zodoende te kunnen koelen en verwarmen.

Verder is er een charmante wijnkelder toegankelijk vanuit de inkomhal. Ideaal voor enkele wijndegustaties. Verder is er nog een zeer ruime kelder aanwezig voor opslag en wasruimte. Deze is toegankelijk via de keuken.

1ste verdieping:

Op deze verdieping zijn er nog 4 prachtige hotelkamers! Deze zijn allen voorzien van eigen badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Twee van de vier slaapkamers zijn zelfs voorzien van een ruim terras wat nog een surplus is om extra te genieten!

Kortom een eigendom met vele troeven/mogelijkheden, zeker een bezoek waard!

Bijzonderheden:
- HR gasketel
- Lucht lucht warmtepomp
- Brandalarm
- Parket vloeren in alle kamers
- Mogelijkheid kangoeroe woning
- Mogelijkheid feestzaal, evenementen
- Mogelijkheid wijndegustaties Documenten vastgoedinfo plan

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Grobbendonk
Straatnaam Floris Primsstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 7
Badkamers 7
Woonoppervlakte 405 m2
Terrein Oppervlakte 2403 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2003
Makelaar Ref. 06/9607
IMMOSCOOP Ref. BXLCQ5012191012
Publicatie 12/10/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Voorkooprecht Neen
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF