IMMOSCOOP ontwikkelt eigen exclusieve huizendatabank voor coöperanten

IMMOSCOOP ontwikkelt exclusieve huizendatabank

Heden bevat onze 'vergelijkingspunten databank' informatie over miljoen huizen, voortdurend aangevuld met nieuwe data...

Beste IMMOSCOOP coöperant,

Meer en meer collega-makelaars alsook particulieren vinden hun weg naar IMMOSCOOP. Ons gezamenlijk vastgoedplatform dankt haar naamsbekendheid aan het unieke concept waarbij alle nieuwe panden, in "primeur" en exclusief aangeboden worden, vóór de publicatie op andere portaalsites.

We zijn trots mee te delen dat er afgelopen maand opnieuw talrijke vastgoedmakelaars zich aansloten en mee hun schouders onder het succesvolle project zetten. Ondertussen werd de kaap van 300 collega's, die meer dan 500 kantoren vertegenwoordigen, ruimschoots overschreden.

Hier stopt het echter niet. We zijn uitvoerig bezig met de ontwikkeling en uitbouw van iets bijzonders in onze sector: de creatie van een eigen geïntegreerde databank die exclusief toegankelijk is voor alle IMMOSCOOP coöperanten en waar er op eenvoudige wijze informatie geraadpleegd wordt over alle huizen in België.

De huidige coöperanten verkregen reeds gedeeltelijk toegang tot specifieke vergelijkingspunten via de IMMOSCOOP CMS. Binnenkort wordt dit uitgebreid naar een nieuw en nog meer toegankelijk platform om opzoekwerk verder te vereenvoudigen.

Wat kan u terugvinden in deze 'vergelijkingspunten databank'? Prijsevolutie van de woning, wanneer en met welke parameters de woonst te huur of te koop aangeboden werd enz, telkens gekoppeld aan de beschikbare open data vanwege de overheid en rekening houdend met de vigerende wetgeving die van toepassing is inzake databescherming, verwerking en opslag.

Heden bevat onze 'vergelijkingspunten databank' informatie over miljoen huizen, voortdurend aangevuld met bijkomende en nieuwe data aan woningen. Niet enkel is er toegang voorzien naar de vraagprijs van ieder pand, maar ook de vermelding van de gerealiseerde verkoopprijs is een toegevoegde waarde.

We zijn ervan overtuigd dat deze uitzonderlijke tool onze sector en ons beroep versterkt teneinde onze klanten, beter te ondersteunen bij een inkoop of verkoop van hun woning.

Eventuele vragen over de applicatie worden graag beantwoord door de IMMOSCOOP accountmanagers. Uiteraard zijn opmerkingen of suggesties steeds welkom!

Tot binnenkort.

Wim Peleman
Woordvoerder Immoscoop Cvba

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in uw regio?

Klik hier voor een lijst van erkende IMMOSCOOP makelaars.

menu
menu