AD projekt - AD prestige

Terug naar het overzicht

AD PROJEKT IN AALST DOET ALLES VOOR UW WONING
VEELZIJDIG EN ALTIJD VOOR EEN PERFECT RESULTAAT

VOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Wenst u uw woning of appartement grondig te renoveren verbouwen, dan helpt AD Projekt u graag om uw wensen om te zetten in de realiteit. Olivier staat tot uw dienst voor gehele of gedeeltelijke realisatie van uw droomwoning

OP UW MAAT

De dienstverlening van AD Projekt wordt steeds volledig aangepast naar de wensen van de klant. De verschillende diensten: renovatie, elektriciteit en sanitair, worden ook allemaal apart aangeboden.

AD Projekt staat tot uw dienst voor kleine reparaties, grondige renovaties en ambitieuzere bouwprojecten, die we volledig op ons nemen.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Dit alles is mogelijk dankzij de meer dan 25 jaar ervaring van beide zaakvoerders. Ann Dierickx is interieurarchitecte en vastgoedmakelaar. Echtgenoot Olivier neemt de elektriciteit, sanitair, binnenschrijnwerk, plaatsing van gipskarton, isolatie en renovatie voor zijn rekening. U geniet van een gepersonaliseerde totaalaanpak en heeft slechts één aanspreekpunt.

AD Projekt gaat er prat op dat ze gemaakte afspraken nakomen en deadlines respecteren.

VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

De diensten van AD Projekt zijn beschikbaar voor zowel particulieren als ondernemingen. U kan er dus terecht voor huizen, appartementen, kantoren, winkels, etc. Wanneer ze niet bij de klanten zijn, vindt u Ann en Olivier in hun kantoor te Aalst. U kan hen contacteren voor uw projecten.
Bekijk ook al eens onze recente realisaties.

AD prestige logo_office:2048