Agence Het Zoute

Terug naar het overzicht

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke opent Agence Immobilière “La Zoutoise” voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds, met een nieuwe naam weliswaar: Agence Het Zoute. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent.

In Knokke gaat het niet om eender welk vastgoed. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze eigendommen vraagt om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke - Het Zoute beheerst. Wij wel.

Verkopen in Knokke, met Agence Het Zoute

Wilt u uw woning in Knokke verkopen? Maar weet u niet waar te beginnen? Laat het over aan Agence Het Zoute: het oudste vastgoedkantoor van de badstad. Ontdek waarom wij uw beste keuze zijn.

het zoute Thibault

Waarom kiezen voor Agence Het Zoute?

100 jaar ervaring in Knokke

Agence Het Zoute bestaat al sinds 1924. Dit betekent: bijna honderd jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Knokke en een netwerk doorheen de hele stad – tot in het kleinste straatje. Zo vinden we sneller een geschikte koper of huurder.

Eerlijke commissie

Onze commissie is altijd evenwichtig én evenredig met de verkoop- of verhuurprijs. Het dekt precies de meerwaarde die we u bieden: onze jarenlange ervaring, ons netwerk en het feit dat we het verkoops- of verhuurproces volledig van u overnemen, met alle gemoedsrust van dien.

Proactief en transparant

We houden u van begin tot eind op de hoogte van waar we precies staan. Niets wordt achtergehouden, alles wordt verteld en toegelicht. Zo bent u altijd helemaal mee.

Vakmensen

Onze mensen zijn meertalige professionals met een passie voor het vak. Dankzij hun expertise in verkoop, verhuur en beheer weten ze precies hoe ze uw woning in de markt moeten zetten. Zo krijgt u steeds de juiste prijs.

Altijd vlot bereikbaar

Ons team staat elke dag voor u klaar. Zowel telefonisch als in het kantoor. Kom even langs en leer ons team kennen.

Agence Het Zoute logo_office:2586