Allur

Terug naar het overzicht

PASSIE VOOR VASTGOED EN MENSEN

allur verkoopt geen huis, wel een thuis...

Welkom bij allur vastgoed, een residentieel vastgoedkantoor met een eigentijdse, persoonlijke, efficiënte aanpak en een focus op de vastgoedmarkt in de westrand rond Brussel.

Discretie, transparante communicatie, ervaring, marktkennis en een persoonlijke benadering zorgen voor een succesvolle vastgoedsamenwerking.

Wenst u te kopen, verkopen, huren of verhuren? Bij allur bent u aan het juiste adres voor een professionele begeleiding van A tot Z. 

Vastgoedvragen, advies, een vrijblijvende waardebepaling? allur helpt u graag verder. 

UW EIGENDOM VERKOPEN IN 10 STAPPEN

Als eigenaar wenst u een transparante en continue communicatie, alsook een persoonlijke dienstverlening, gekoppeld aan de beste verkoopprijs voor uw vastgoed? In 10 stappen gaan we samen naar een succesvolle verkoop met allur.

1. PLAATSBEZOEK

Tijdens een grondig eerste plaatsbezoek informeert u ons over de specifieke verschillende parameters van uw eigendom (technische staat, ligging, ouderdom,…). We nemen graag onze tijd om uw pand te leren kennen!

2. MARKTCONFORME WAARDEBEPALING

Op basis van een realistische waardebepaling van uw eigendom en een gedetailleerd vergelijkend marktonderzoek bepalen we samen de vraagprijs. Een juiste prijsbepaling is cruciaal voor een succesvolle verkoop!

3. SAMENSTELLING VERKOOPDOSSIER

Wij zorgen voor een volledige samenstelling van de wettelijke documenten vereist voor de verkoop van uw pand. Op die manier worden kandidaten correct en volledig geïnformeerd én komt u tegemoet aan alle juridische verplichtingen.

4. VOORSTELLING VAN UW PAND

Een eerste indruk maak je maar één keer! Om uw eigendom zo goed mogelijk te verkopen bepalen we samen met u hoe we uw pand in de kijker zullen plaatsen. We stellen uw eigendom voor aan de hand van een professionele fotoreportage, een 3D-virtueel bezoek en een volledige omschrijving.

5. PUBLICITEIT

Via doelgerichte publiciteit (website Allur, sociale media, gespecialiseerde vastgoedplatformen, …) wordt uw woning gepresenteerd om potentiële kandidaat-kopers aan te trekken.

6. INPLANNEN BEZOEKEN

Kandidaat-kopers worden door ons professioneel rondgeleid en ontvangen na afloop van het bezoek  een gedetailleerd dossier. Wij bekijken samen met u hoe we de afspraken best inplannen. De bezoeken kunnen met of zonder uw aanwezigheid ingepland worden, zowel op weekdagen als tijdens het weekend of op een vooraf aangekondigde openhuizendag. Kortom, flexibiliteit troef.

7. DOSSIEROPVOLGING

U wordt uiteraard door ons persoonlijk op de hoogte gehouden van het verkoopproces van uw eigendom. U kan niet aanwezig zijn bij de bezoeken? Geen nood, na afloop van elk bezoek vatten wij voor u kort even samen wat de kandidaat-kopers van uw woning vinden. Dit verslag kan u steeds bekijken via uw persoonlijke log-in op onze website.

8. ONDERHANDELEN

Onderhandelingen met geïnteresseerden worden door ons begeleid in directe lijn met u. Het uitgebrachte schriftelijk bod wordt u voorgelegd en in detail besproken. Het onderhandelingsproces omvat namelijk meer dan enkel de prijs… Wat is een opschortende voorwaarde? Is er een overname van roerende goederen? Wij zijn er graag om u te helpen en te adviseren.

9. OVEREENKOMST

Nu de onderhandelingen afgerond zijn, worden alle gemaakte afspraken verwerkt in een (onderhandse) verkoopovereenkomst (= compromis). Na gezamenlijk akkoord van beide notarissen, worden beide partijen uitgenodigd voor ondertekening.

10. NOTARIS = VERKOCHT, MAAR WIJ BLIJVEN AANWEZIG

Na ondertekening wordt de verkoopovereenkomst overhandigd aan de notaris voor verdere opzoekingen en registratie. De notaris zal na enkele maanden beide partijen uitnodigen om de authentieke akte te ondertekenen. Dit is meteen de laatste stap! Gefeliciteerd! Graag benadrukken wij dat wij uw verkoop blijven opvolgen tot deze volledig afgesloten is en steeds bereikbaar blijven voor verdere vragen of advies.

allur logo_office:1836