ingave zoekertje

Hoe je particulier zoekertje ingeven?

Stap 1:
Registreer je met jouw persoonlijke gegevens. Al een immoscoop account? Dan kan je je onmiddellijk aanmelden.

Stap 2:
Voer eerst de basisgegevens in van jouw pand zoals type pand, vraagprijs en adres. Uit onderzoek blijkt dat een adres belangrijk is voor een kandidaat-koper, maak dit dus zeker zichtbaar! Geef ook zeker een korte beschrijving in om de pluspunten van jouw pand in de kijker te zetten en een persoonlijke touch te geven aan jouw zoekertje.

Stap 3:
Vervolgens voeg je de details van je pand toe. Voeg zoveel mogelijk specifieke informatie toe zodat de kandidaat-koper/huurder onmiddellijk een goed zicht heeft op de mogelijkheden van jouw pand. In deze stap komen verwarming, isolatie en energie aan bod, dus informatie over je EPC-score en de keuring van je elektriciteit vermeld je hier. Bijkomende informatie over de regelgeving en vergunningen verwerk je ook in deze stap. Welke documenten je nodig hebt om deze stap te doorlopen vind je hier.

Stap 4:
Hierna voeg je meer info toe over het terrein en de ligging.

Stap 5:
Je bent er bijna! In deze stap kan je foto’s van jouw pand opladen. Zorg ervoor dat jouw coverafbeelding aantrekkelijk is om potentiële kopers of huurders te overtuigen. Gebruik foto’s met voldoende natuurlijk licht en creëer ruimte met jouw foto’s. Graag wat tips? Neem een kijkje op één van onze blogartikels.

Stap 6:
Vul je contactgegevens in. Deze kunnen afwijken van de gegevens waarmee je een account aangemaakt hebt indien de kandidaat-koper of huurder iemand anders dient te contacteren bij interesse in jouw pand.

Stap 7:
In de laatste stap krijg je een overzicht van de belangrijkste gegevens van jouw zoekertje. Indien gewenst, kan je nog een aantal gegevens aanpassen. Nog even de algemene voorwaarden aanvaarden en je komt terecht op het betalingsscherm. Kies hier je betaalmethode en voer de betaling uit. Je zoekertje wordt nog even door ons gecontroleerd en binnen 1 à 2 werkdagen online gezet

Enkele handige weetjes:

  • Je hebt een account nodig om een zoekertje aan te maken. Nog geen account?

  • Maak er dan snel één aan via knop bij 'Stap 1'.

  • Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  • Nog niet alle gegevens van jouw pand bij de hand? Geen nood, je voortgang wordt bijgehouden en je kan op elk moment terug naar je opgeslagen zoekertje om dit af te werken of te wijzigen. Ook nadat je zoekertje online werd gezet, kan je nog wijzigingen aanbrengen. Dit kan door in te loggen en via je account naar ‘Mijn zoekertjes’ te gaan, je komt dan terecht in je persoonlijke omgeving met je opgeslagen en geplaatste zoekertjes.

  • Momenteel kan je een zoekertje aanmaken voor een huis, appartement, garage/staanplaats of grond gelegen in België.

  • Kies als coverafbeelding een horizontale foto, deze wordt veel mooier getoond dan een verticale foto. Voor de andere foto’s kunnen beide formaten gebruikt worden.

  • Ondervind je een probleem tijdens de opmaak van je zoekertje of nadien, contacteer ons via support@immoscoop.be. We kijken samen met jou naar een gepaste oplossing!

Of toch liever samenwerken met een makelaar?

Een huis kopen of verkopen, het is niet iets wat je elke dag doet. Een goede prijs bepalen die toch marktconform is, reclame maken, communiceren met potentiële klanten, bezoekjes inplannen. Ontdek hier alle voordelen

Immoscoop mark