Immo De Laet

Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld.

Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten (Paalstraat 70), waarna er nog volgden te Kalmthout, Berchem, Antwerpen, Schelle, Zoersel en Wilrijk. Deze laatste vestiging opende de deuren in het najaar van 2013.

Ondertussen telt Immo De Laet NV dan ook reeds 8 vestigingen, stuk voor stuk strategisch gelegen.

Al deze vestigingen van Immo De Laet NV worden bemand door bekwame medewerkers, waarvan de meesten zelfs reeds meer dan tien jaar in dienst zijn van het bedrijf. Samen beschikken ze dan ook over tonnen ervaring. Zulks is één van de belangrijkste troeven van Immo De Laet NV.

Naast het ruim verspreid kantorennetwerk en de ervaring, kan Immo De Laet NV natuurlijk nog meerdere andere troeven naar voor schuiven. Zoals o.a. het grote klantenbestand, de uitgebreide publiciteit, zowel online als in de geschreven pers, de juridische ondersteuning, de persoonlijke benadering van elk dossier en, niet te vergeten en zelfs essentieel, een eerlijke en correcte schatting. Met dit laatste begint alles!

Immo De Laet NV handelt haar dossiers volledig en correct af. Dit van bij de schatting tot aan de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst.

De klanten, zowel de kopers als de verkopers, krijgen kwaliteit en service.

Recente Primeurs

34u geleden toegevoegd
Schoten
Hyacintenlaan
3 Slpks

4d geleden toegevoegd
Niel
Kerkhofstraat
2 Slpks

6d geleden toegevoegd
Ekeren
Pastorijveld
4 Slpks

  

6d geleden toegevoegd
Wilrijk
Alfons Chantrainestraat
2 Slpks

6d geleden toegevoegd
Wilrijk
Heistraat
2 Slpks

7d geleden toegevoegd
Schilde
Turnhoutsebaan
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

176 Panden te koop
24 Panden te huur

Primeurs

41 Primeur Panden
51 nieuwbouw

Vestigingen