De Huisleverancier

We zijn een uniek vastgoedkantoor, gesitueerd op de Antwerpsesteenweg 88 te Kontich (gelegen over het Altenapark, tussen de Delhaize & gemeentehuis van Kontich) en vooral actief ten zuiden van Antwerpen, met specifieke aandacht voor Kontich, Waarloos, Aartselaar, Boechout, Vremde, Edegem, Lint, Hove, Berchem, Mortsel en Wilrijk...

Onze betrachting is een nieuwe maatstaf van dienstverlening op de vastgoedmarkt aan te bieden: professioneel correct, uitmuntend in communicatie en ongeëvenaarde volledige service, kortom: Een Vastgoedkantoor waarop U steeds kan rekenen en dat u begeleidt van a tot z !

Ondertussen bewijzen we dagelijks mét succes dat ook u recht heeft op betere vastgoed-diensten. Samen met onze medewerkers vormen we een enthousiast team en wordt ons kantoor steeds groter om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Indien u bepaalde informatie niet vindt of eventueel extra tips voor ons heeft, neem dan aub contact op of mail ons op info@dehuisleverancier.be. Wij streven immers naar constante "immovatie" !

Veel succes met uw zoektocht, wij helpen u graag verder ! Bel ons vandaag nog voor een uitvoerige GRATIS waardebepaling met foto's !

Het enthousiast "De Huisleverancier"-team.

Recente Primeurs

26u geleden toegevoegd
Kontich
Molenstraat 22
3 Slpks

26u geleden toegevoegd
Hove
Mortselsesteenweg 28
8 Slpks

3d geleden toegevoegd
Kontich
Koningin Astridlaan 39
1 Slpks

  

6d geleden toegevoegd
Kontich
Mechelsesteenweg 119
3 Slpks

6d geleden toegevoegd
Aartselaar
Hoevelei 196
2 Slpks

8d geleden toegevoegd
Kontich
Koningin Astridlaan 91
4 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

35 koopwoningen
8 huurwoningen

Primeurs

29 primeur woningen
3 nieuwbouw