De Huisleverancier

We zijn een uniek vastgoedkantoor, gesitueerd op de Antwerpsesteenweg 88 te Kontich (gelegen over het Altenapark, tussen de Delhaize & gemeentehuis van Kontich) en vooral actief ten zuiden van Antwerpen, met specifieke aandacht voor Kontich, Waarloos, Aartselaar, Boechout, Vremde, Edegem, Lint, Hove, Berchem, Mortsel en Wilrijk...

Onze betrachting is een nieuwe maatstaf van dienstverlening op de vastgoedmarkt aan te bieden: professioneel correct, uitmuntend in communicatie en ongeëvenaarde volledige service, kortom: Een Vastgoedkantoor waarop U steeds kan rekenen en dat u begeleidt van a tot z !

Ondertussen bewijzen we dagelijks mét succes dat ook u recht heeft op betere vastgoed-diensten. Samen met onze medewerkers vormen we een enthousiast team en wordt ons kantoor steeds groter om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Indien u bepaalde informatie niet vindt of eventueel extra tips voor ons heeft, neem dan aub contact op of mail ons op info@dehuisleverancier.be. Wij streven immers naar constante "immovatie" !

Veel succes met uw zoektocht, wij helpen u graag verder ! Bel ons vandaag nog voor een uitvoerige GRATIS waardebepaling met foto's !

Het enthousiast "De Huisleverancier"-team.

Recente Primeurs

36u geleden toegevoegd
Kontich
Pronkenbergstraat
3 Slpks

8d geleden toegevoegd
Kontich
Mechelsesteenweg
1 Slpks

20d geleden toegevoegd
Oostduinkerke
Papaverdreef
5 Slpks

  

22d geleden toegevoegd
Kontich
Groeningenlei
2 Slpks

32d geleden toegevoegd
Berchem
Prins Albertlei
3 Slpks

39d geleden toegevoegd
Oostduinkerke
Dunepark
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

22 Panden te koop
7 Panden te huur

Primeurs

8 Primeur Panden
2 nieuwbouw