De Huisleverancier

We zijn een uniek vastgoedkantoor, gesitueerd op de Antwerpsesteenweg 88 te Kontich (gelegen over het Altenapark, tussen de Delhaize & gemeentehuis van Kontich) en vooral actief ten zuiden van Antwerpen, met specifieke aandacht voor Kontich, Waarloos, Aartselaar, Boechout, Vremde, Edegem, Lint, Hove, Berchem, Mortsel en Wilrijk...

Onze betrachting is een nieuwe maatstaf van dienstverlening op de vastgoedmarkt aan te bieden: professioneel correct, uitmuntend in communicatie en ongeëvenaarde volledige service, kortom: Een Vastgoedkantoor waarop U steeds kan rekenen en dat u begeleidt van a tot z !

Ondertussen bewijzen we dagelijks mét succes dat ook u recht heeft op betere vastgoed-diensten. Samen met onze medewerkers vormen we een enthousiast team en wordt ons kantoor steeds groter om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Indien u bepaalde informatie niet vindt of eventueel extra tips voor ons heeft, neem dan aub contact op of mail ons op info@dehuisleverancier.be. Wij streven immers naar constante "immovatie" !

Veel succes met uw zoektocht, wij helpen u graag verder ! Bel ons vandaag nog voor een uitvoerige GRATIS waardebepaling met foto's !

Het enthousiast "De Huisleverancier"-team.

Recente Primeurs

21u geleden toegevoegd
Wilrijk
Prins Boudewijnlaan 327
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Kontich
Koningin Astridlaan 3
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Kontich
Keizershoek 184
3 Slpks

  

5d geleden toegevoegd
Ekeren
Eduard Van Benedenstraat 25
2 Slpks

11d geleden toegevoegd
Hoboken
Catharina Lundenhof 21
3 Slpks
Prijs op Aanvraag

17d geleden toegevoegd
Deurne
Jozef Verbovenlei 2
2 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

37 koopwoningen
17 huurwoningen

Primeurs

22 primeur woningen
2 nieuwbouw