De Huisleverancier

We zijn een uniek vastgoedkantoor, gesitueerd op de Antwerpsesteenweg 88 te Kontich (gelegen over het Altenapark, tussen de Delhaize & gemeentehuis van Kontich) en vooral actief ten zuiden van Antwerpen, met specifieke aandacht voor Kontich, Waarloos, Aartselaar, Boechout, Vremde, Edegem, Lint, Hove, Berchem, Mortsel en Wilrijk...

Onze betrachting is een nieuwe maatstaf van dienstverlening op de vastgoedmarkt aan te bieden: professioneel correct, uitmuntend in communicatie en ongeëvenaarde volledige service, kortom: Een Vastgoedkantoor waarop U steeds kan rekenen en dat u begeleidt van a tot z !

Ondertussen bewijzen we dagelijks mét succes dat ook u recht heeft op betere vastgoed-diensten. Samen met onze medewerkers vormen we een enthousiast team en wordt ons kantoor steeds groter om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Indien u bepaalde informatie niet vindt of eventueel extra tips voor ons heeft, neem dan aub contact op of mail ons op info@dehuisleverancier.be. Wij streven immers naar constante "immovatie" !

Veel succes met uw zoektocht, wij helpen u graag verder ! Bel ons vandaag nog voor een uitvoerige GRATIS waardebepaling met foto's !

Het enthousiast "De Huisleverancier"-team.

Recente Primeurs

4d geleden toegevoegd
Edegem
Willem Herreynsstraat 10
4 Slpks

4d geleden toegevoegd
Lier
Zonstraat 44
2 Slpks

8d geleden toegevoegd
Lier
Neerloop 3
5 Slpks

  

32d geleden toegevoegd
Kontich
Leiaard
1 Slpks

35d geleden toegevoegd
Hove
Jan Frans Gellyncklaan 276
3 Slpks

36d geleden toegevoegd
Reet
Hondstraat 2
4 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

30 koopwoningen
13 huurwoningen

Primeurs

7 primeur woningen
0 nieuwbouw

Kaart