De Huisleverancier

We zijn een uniek vastgoedkantoor, gesitueerd op de Antwerpsesteenweg 88 te Kontich (gelegen over het Altenapark, tussen de Delhaize & gemeentehuis van Kontich) en vooral actief ten zuiden van Antwerpen, met specifieke aandacht voor Kontich, Waarloos, Aartselaar, Boechout, Vremde, Edegem, Lint, Hove, Berchem, Mortsel en Wilrijk...

Onze betrachting is een nieuwe maatstaf van dienstverlening op de vastgoedmarkt aan te bieden: professioneel correct, uitmuntend in communicatie en ongeëvenaarde volledige service, kortom: Een Vastgoedkantoor waarop U steeds kan rekenen en dat u begeleidt van a tot z !

Ondertussen bewijzen we dagelijks mét succes dat ook u recht heeft op betere vastgoed-diensten. Samen met onze medewerkers vormen we een enthousiast team en wordt ons kantoor steeds groter om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Indien u bepaalde informatie niet vindt of eventueel extra tips voor ons heeft, neem dan aub contact op of mail ons op info@dehuisleverancier.be. Wij streven immers naar constante "immovatie" !

Veel succes met uw zoektocht, wij helpen u graag verder ! Bel ons vandaag nog voor een uitvoerige GRATIS waardebepaling met foto's !

Het enthousiast "De Huisleverancier"-team.

Recente Primeurs

3d geleden toegevoegd
Rumst
Boereweg
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Edegem
Boniverlei
4 Slpks

3d geleden toegevoegd
Edegem
Zomerlei
4 Slpks

  

8d geleden toegevoegd
Hove
Mechelsesteenweg
6 Slpks

17d geleden toegevoegd
Kontich
Duffelsesteenweg
6 Slpks

17d geleden toegevoegd
Kontich
Molenstraat
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

30 koopwoningen
12 huurwoningen

Primeurs

19 primeur woningen
5 nieuwbouw