Jan Stas Immobilien

Immo Jan Stas werd in 1995 opgericht en thans uitgegroeid tot een dynamische familiezaak. Het kantoor streeft ernaar iets bijzonders tot stand te brengen tussen mensen en hun woonwensen.

Met zorg en aandacht, maar ook vooral door de persoonlijke sfeer.

Als makelaar zijn wij ons terdege bewust van enerzijds de draagwijdte die een vastgoed- beslissing met zich mee brengt en anderzijds de mogelijk onvoldoende kennis (fiscaal, juridisch en commercieel) waarin vele (ver)kopers of (ver)huurders van een eigendom wellicht verkeren. In beide gevallen garanderen we u, door onze professionele en integere aanpak de beste oplossing voor uw vastgoedtransactie.
Door een continue bijscholing (op commercieël, jurdisch en fiscaal vlak) en vernieuwing (informatica, faciliteiten…) trachten wij u een steeds betere, snellere en efficiëntere service te verlenen. Deze website is daarvan eveneens een bewijs.
Indien U meer informatie wenst over onze werkwijze klik hier.

De naam van het kantoor is geïnspireerd op onze unieke ligging in het centrum van Leuven: Jan Stasstraat 3 (verbindingstraat tussen de Bondgenotenlaan en het Ladeuzeplein). Onze unieke ligging samen met onze klantgerichte aanpak, uitmuntende service, enthousiasme en reputatie zijn de grondvesten van ons succes.

Lid van Kamer van Handel en Nijverheid Leuven.
Wij zijn tevens lid van het C.I.B. (Confederatie Immobiliën Beroepen van Vlaams Brabant).

Recente Primeurs

01u geleden toegevoegd
Haacht
Poverstraat
2 Slpks

01u geleden toegevoegd
Heverlee
Waversebaan
3 Slpks

01u geleden toegevoegd
Kessel-Lo
Diestsesteenweg
4 Slpks

  

25u geleden toegevoegd
Leuven
Tiensevest
7 Slpks

49u geleden toegevoegd
Bertem
Sint-Medardusstraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Linden
Knapzak
5 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

129 koopwoningen
32 huurwoningen

Primeurs

69 primeur woningen
84 nieuwbouw

Vestigingen