Vastgoed Walther Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof, dat is niet alleen 55 jaar ervaring, maar ook de mensen en de middelen om u op de meest persoonlijke manier bij te staan. Eender of u nu denkt aan kopen of verkopen, of aan huren of verhuren, altijd haalt u een vastgoedspecialist in huis die U met gezond verstand en met kennis van zaken adviseert. Evengoed en even sterk op het juridische terrein als op het terrein van hypotheken en verzekeringen. Laat ons dus voor u de deuren openen, met het meest brede en actuele vastgoedaanbod in de zuidrand van Antwerpen.

Het kantoor werd destijds opgericht door Walther Van Hoof. Inmiddels heeft de tweede generatie het roer overgenomen. Miguel Van Hoof vervoegde - met zijn achtergrond van jurist - het vastgoedkantoor in 2004. Op dat moment had hij al een solide ervaring opgebouwd in de vastgoedwereld - onder meer door de oprichting van een eigen projectontwikkelingsvennootschap, gespecialiseerd in de bouw van luxueuze kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Vanuit die professionele achtergrond en vanuit zijn bekommernis om de vastgoed-services van Vastgoed Walther Van Hoof verder te perfectioneren, werd het team versterkt met twee juristen. Op die manier zijn wij vandaag in staat om u probleemloos te navigeren doorheen het aankoopproces en u vakkundig te ondersteunen bij het samenstellen van verhuurdossiers. Nog een troef is dat u bij Vastgoed Walther Van Hoof steeds een beroep kunt doen op een gemotiveerde medewerkersequipe van gekwalificeerde vastgoedmakelaars en bekwame en klantvriendelijke administratieve medewerkers, ieder met zijn eigen specialisatie en beroepservaring.

Recente Primeurs

10d geleden toegevoegd
Borgerhout
de Schans
2 Slpks

16d geleden toegevoegd
Wilrijk
Jules Moretuslei
2 Slpks

17d geleden toegevoegd
Edegem
Doelveldstraat
2 Slpks

  

20d geleden toegevoegd
Aartselaar
Pierstraat
3 Slpks

24d geleden toegevoegd
Wilrijk
Keizershoevestraat
2 Slpks

30d geleden toegevoegd
Wilrijk
Prins Boudewijnlaan
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

54 Panden te koop
21 Panden te huur

Primeurs

9 Primeur Panden
9 nieuwbouw

Vestigingen