Immo Taelman

Wij zijn een dynamisch immobiliënkantoor met reeds 15 jaar ervaring ! Dank zij onze uitgebreide kennis, ervaring en moderne middelen zijn wij in staat u op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Hieronder vindt u wat meer informatie omtrent onze activiteiten en de uitstekende service die wij u kunnen bieden.

Onze activiteiten
* Aan - en verkoop van onroerende goederen
* Correcte bemiddeling bij vastgoedprojecten
* Syndicus - en rentmeesterschap
* Bijstand en advies bij uw onroerende plannen
* Vrijblijvende schattingen

Immo TAELMAN - Dé referentie voor onroerende goederen in uw streek
Heeft u, of zoekt u, een onroerend goed dat in de regio tussen Deerlijk en Avelgem te koop is, dan moet u zeker bij Immo TAELMAN zijn ! Wij beschikken over een uitgebreide databank van kandidaat kopers/verkopers. Zo kunnen wij voor u, in de kortst mogelijke tijd, de ideale koper vinden of het onroerend goed, waar u al jaren van droomt, aanbieden.

Immo TAELMAN - Zorgeloos verhandelen van onroerende goederen

Zoals u ongetwijfeld wel weet, wordt de wetgeving omtrent het kopen en verkopen van onroerende goederen er niet eenvoudiger op. Daarom is het belangrijk dat u kan samenwerken met iemand die op de hoogte is van deze complexe wetgeving. Om problemen in de toekomst te vermijden zoekt u dus best naar een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Immo TAELMAN beschikt over een uitgebreide kennis en heel wat ervaring inzake de wettelijke bepalingen voor het verhandelen van onroerende goederen. Voor al uw vragen of problemen omtrent uw onroerende plannen is er maar één adres : Immo TAELMAN. Wij zijn er voor U, 24u op 24u / 7 dagen op 7. U hoeft zich geen zorgen te maken over de koop/verkoop van uw onroerend goed. Bij Immo TAELMAN heeft u een betrouwbare partner gevonden om uw onroerende plannen te realiseren. Immo TAELMAN zorgt voor een correcte afhandeling van uw koop/verkoop. Wij beschikken eveneens over de nodige contracten die door ervaren juristen, conform de wetgeving, zijn opgesteld.

Immo TAELMAN is synoniem voor ervaring, betrouwbaar, correct en service !

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog ! info@immotaelman.be

Recente Primeurs

Zojuist toegevoegd
Deerlijk
Pladijsstraat
3 Slpks

22u geleden toegevoegd
Ingooigem
Goed Ter Motestraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Outrijve
Doorniksesteenweg
2 Slpks

  

4d geleden toegevoegd
Wielsbeke
Heirweg
5 Slpks

10d geleden toegevoegd
Deerlijk
Waregemstraat
6 Slpks

11d geleden toegevoegd
Deerlijk
Hazewindstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

40 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

11 Primeur Panden
5 nieuwbouw