BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar

BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar startte 20 jaar geleden in de Vaartstraat te Leuven waar jaren gewerkt werd aan de opbouw van een mooi klantenbestand, de uitbouw van een grote syndicus portefeuille en het creëren van breed netwerk van klanten, investeerders en promotoren.

Hier werd een sterke basis gelegd voor het huidige BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar, dat na 20 jaar een grondige vernieuwing heeft doorgevoerd.
Deze vernieuwing was nodig om te voldoen aan de eisen van onze klanten en om een nog betere dienstverlening te kunnen garanderen.

Door te verhuizen naar een nieuwe locatie en het creëren van een nieuw logo en huisstijl staat BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar aan het begin van een nieuw verhaal.
Het nieuwe kantoor, gelegen in de Leopold Vanderkelenstraat 22, vlakbij het M Museum, staat garant voor een grote zichtbaarheid en uitstraling.
Met een passage van duizenden voetgangers per dag, staat uw koop- of huurpand hier permanent in de kijker.

Onze jarenlange ervaring en know how willen we vandaag koppelen aan een vernieuwde structuur en een frisse kijk op vastgoed waarbij onze klanten centraal staan.

Onze sterke punten ?
Persoonlijke begeleiding, correcte communicatie, jarenlange ervaring op het vlak van verkoop, verhuur en het beheer van mede-eigendom. Zeer uitgebreid netwerk van particuliere klanten, investeerders, financierders en promotoren.

We gaan voor een betere dienstverlening, een betere communicatie EN een grotere klantentevredenheid.

Meer weten over onze dienstverlening contacteer ons via info@bvm-vastgoed.be

Recente Primeurs

3d geleden toegevoegd
Heverlee
Hertogstraat
4 Slpks

3d geleden toegevoegd
Leuven
Remi Vandervaerenlaan
1 Slpks

4d geleden toegevoegd
Lubbeek
ganzendries
Woning

  

5d geleden toegevoegd
Oud-Heverlee
Naamsesteenweg
3 Slpks

16d geleden toegevoegd
Blanden
Naamsesteenweg
3 Slpks

20d geleden toegevoegd
Leuven
Vital Decosterstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

46 Panden te koop
27 Panden te huur

Primeurs

23 Primeur Panden
9 nieuwbouw