Immodrome

Wie is Immodrome uit Lubbeek?

Hef het glas op Immodrome uit Lubbeek! 10 jaar Immodrome, 30 jaar vastgoedervaring.

Zoek je een warme thuis in Vlaams-Brabant? Stap binnen bij Immodrome in Lubbeek. Bride en Steven – samen 30 jaar vastgoedervaring en nu al 10 jaar onder het dak van Immodrome – luisteren naar je wensen.

Wil je een woning verkopen? Weet je niet waar je moet beginnen, wij begeleiden jou helemaal van a tot z… Of ben je op zoek naar een nieuw stulpje –voor jou alleen, voor jullie tweetjes of voor het hele gezin? Hier ben je geen nummer. We zorgen altijd voor een warm nest.
Ervaring met wonen in heel Vlaams-Brabant. Van Zaventem tot Meldert, van Diest tot Tremelo: overal in Vlaams-Brabant zijn we thuis. Immodrome biedt vooral nieuwe huizen en residentiele woningen aan. Maar ook bouwgronden en verhuurprojecten doen we. Clienten noemen onze aanpak anders, beter en sneller. Niet toevallig heeft Immodrome in die 10 jaar al heel wat woondossiers voor tevreden klanten met succes afgerond.

100% correct Bij Immodrome ben je zeker van correct en nauwkeurig werk. Wij laten niets aan het toeval over. Want elk detail is van belang. Als lid van het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV) en de Confederatie van Vlaamse vastgoedmakelaars (CIB) staan we er garant voor dat alles altijd juridisch waterdicht is.

Ook alle gegevens over E-peil-certifi caten, elektrische keuring, watertoets en voorkooprecht zijn bij ons 100% correct.

Recente Primeurs

20u geleden toegevoegd
Pellenberg
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Rotselaar
Gildenstraat
3 Slpks

9d geleden toegevoegd
Rotselaar
Gildenstraat
3 Slpks

  

50d geleden toegevoegd
Aarschot
Leuvensesteenweg
2 Slpks

57d geleden toegevoegd
Leuven
Hertogstraat
2 Slpks

57d geleden toegevoegd
Lubbeek
staatsbaan
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

16 Panden te koop
13 Panden te huur

Primeurs

8 Primeur Panden
8 nieuwbouw