Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

25u geleden toegevoegd
Lebbeke
kapellekensbaan
Appartement

49u geleden toegevoegd
Lebbeke
Streekbaan
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Dendermonde
Processiestraat
1 Slpks

  

11d geleden toegevoegd
Appels
Heidepark
4 Slpks

18d geleden toegevoegd
Dendermonde
Sint-Gillislaan
3 Slpks

18d geleden toegevoegd
Temse
Eigenlo
4 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

103 koopwoningen
43 huurwoningen

Primeurs

28 primeur woningen
41 nieuwbouw

Vestigingen