Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

10d geleden toegevoegd
Bornem
Egied De Jonghestraat
2 Slpks

11d geleden toegevoegd
Buggenhout
Varentstraat
Appartement

20d geleden toegevoegd
Temse
Leie
1 Slpks

  

23d geleden toegevoegd
Hingene
Egied De Jonghestraat
2 Slpks

26d geleden toegevoegd
Opwijk
Steenweg op Dendermonde
2 Slpks

27d geleden toegevoegd
Dendermonde
Sint-Gillislaan
1 Slpks

Statistieken

Aanbod

52 Panden te koop
34 Panden te huur

Primeurs

22 Primeur Panden
20 nieuwbouw

Vestigingen