Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

03u geleden toegevoegd
Grembergen
Fernand Khnopffstraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Dendermonde
Otterstraat
2 Slpks

7d geleden toegevoegd
Bornem
Nieuwe Kouterstraat
2 Slpks

  

10d geleden toegevoegd
Oppuurs
Oppuurseweg
1 Slpks

13d geleden toegevoegd
Wieze
Oktoberfeeststraat
5 Slpks

15d geleden toegevoegd
Temse
Eigenlo
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

87 Panden te koop
43 Panden te huur

Primeurs

28 Primeur Panden
41 nieuwbouw

Vestigingen