Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

55u geleden toegevoegd
Sint-Amands
Romain Steppestraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Dendermonde
Gentsesteenweg
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Denderbelle
Visstraat
3 Slpks

  

3d geleden toegevoegd
Bornem
Barelveldweg
1 Slpks

4d geleden toegevoegd
Willebroek
Dendermondsesteenweg
Appartement

5d geleden toegevoegd
Grembergen
Zeelsebaan
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

84 Panden te koop
25 Panden te huur

Primeurs

36 Primeur Panden
26 nieuwbouw

Vestigingen