Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

18u geleden toegevoegd
Bornem
Clementstraat
3 Slpks

18u geleden toegevoegd
Dendermonde
Mechelsesteenweg
3 Slpks

18u geleden toegevoegd
Appels
Zandstraat
5 Slpks

  

18u geleden toegevoegd
Appels
Zandstraat
5 Slpks

42u geleden toegevoegd
Lebbeke
Heesterstraat
2 Slpks

7d geleden toegevoegd
Sint-Amands
Emiel Verhaerenstraat
3 Slpks

Statistieken

Aanbod

90 Panden te koop
36 Panden te huur

Primeurs

34 Primeur Panden
34 nieuwbouw

Vestigingen