Berno

UW EIGENDOM VERKOPEN

Uw eigendom verkopen is zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. Door de permanente juridische wijzigingen, de steeds hoger wordende eisen inzake verplichte documenten en de huidige prijzenmarkt wordt het belang van een deskundig makelaar die u van begin tot einde bijstaat steeds groter.

Al meer dan 20 jaar is “Berno” een vaste speler op de vastgoedmarkt en dragen we waarden zoals vertrouwen, correct en transparant werken hoog in het vaandel. Door de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers bent u zeker dat u bij de Berno Vastgoedgroep de verkoop van uw eigendom in handen van professionals geeft en u op een correcte waardebepaling kan vertrouwen.

Wij bieden u unieke opvolgingsmogelijkheden. U kan, als eigenaar, 24u/dag inloggen op onze website met uw persoonlijke eigenaarslogin en werkelijk alles opvolgen : bezoek, mails, acties betreffende uw eigendom, daarnaast kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder die u, uw eigendom en het hele verkoopverhaal kent.

SAMENWERKEN MET DE BERNO VASTGOEDGROEP IS SAMENWERKEN IN VERTROUWEN

Recente Primeurs

36u geleden toegevoegd
Buggenhout
Broekstraat
3 Slpks

36u geleden toegevoegd
Sint-Gillis-bij-Dendermonde
Korte Moerstraat
4 Slpks

5d geleden toegevoegd
Bornem
Paardenbloemlaan
3 Slpks

  

5d geleden toegevoegd
Dendermonde
Hemelstraat
3 Slpks

6d geleden toegevoegd
Uitbergen
Veerstraat
2 Slpks

7d geleden toegevoegd
Dendermonde
Breestraat
3 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

108 koopwoningen
57 huurwoningen

Primeurs

50 primeur woningen
36 nieuwbouw

Vestigingen