LTC Vastgoedadvies

LTC Vastgoedadvies ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot hét immokantoor van Vlaams-Brabant. Zowel potentiële kopers, huurders, investeerders als verkopers en verhuurders vertrouwen dagelijks op onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Daarnaast onderscheiden we ons op vlak van knowhow en gericht advies.

Opgericht in 1990

LTC Vastgoedadvies werd opgericht in 1990 door Ludo Stouthuyzen. Met ook zoon Jonas in de zaak, is de opvolging alvast verzekerd. Het kantoor richtte zich de eerste jaren op de regio’s Tienen en Aarschot. De laatste tijd breidt het actiegebied zich verder uit naar Leuven en Brussel, waardoor LTC Vastgoedadvies zich terecht hét vastgoedkantoor van Vlaams-Brabant mag noemen.

Tot uw dienst!

Wij beschikken over een gemotiveerd, gespecialiseerd en ervaren team dat u persoonlijk begeleidt bij elke vraag over vastgoed. Voor elke vastgoeddiscipline hebben we de juiste specialisten in dienst waardoor u mag rekenen op een totaalbegeleiding. Onze verkopers en inkopers hebben een diepgaande kennis van de Vlaams-Brabantse vastgoedmarkt. Zij vormen uw persoonlijk aanspreekpunt. Verder hebben wij eigen juristen en schatters. De administratieve medewerkers en de marketingcel staan in voor een vlotte afhandeling en stipte opvolging van de dossiers.

Recente Primeurs

8d geleden toegevoegd
Tienen
Ark Van Noëstraat
3 Slpks

9d geleden toegevoegd
Linter
Stationsbaan
3 Slpks

9d geleden toegevoegd
Landen
Sint-Petrusstraat
2 Slpks

  

10d geleden toegevoegd
Lubbeek
Tiensesteenweg
3 Slpks

14d geleden toegevoegd
Linter
Oplinterstraat
2 Slpks

15d geleden toegevoegd
Landen
Laarstraat
4 Slpks

Statistieken

Aanbod

91 Panden te koop
43 Panden te huur

Primeurs

28 Primeur Panden
26 nieuwbouw

Vestigingen