LTC Vastgoedadvies

LTC Vastgoedadvies ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot hét immokantoor van Vlaams-Brabant. Zowel potentiële kopers, huurders, investeerders als verkopers en verhuurders vertrouwen dagelijks op onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Daarnaast onderscheiden we ons op vlak van knowhow en gericht advies.

Opgericht in 1990

LTC Vastgoedadvies werd opgericht in 1990 door Ludo Stouthuyzen. Met ook zoon Jonas in de zaak, is de opvolging alvast verzekerd. Het kantoor richtte zich de eerste jaren op de regio’s Tienen en Aarschot. De laatste tijd breidt het actiegebied zich verder uit naar Leuven en Brussel, waardoor LTC Vastgoedadvies zich terecht hét vastgoedkantoor van Vlaams-Brabant mag noemen.

Tot uw dienst!

Wij beschikken over een gemotiveerd, gespecialiseerd en ervaren team dat u persoonlijk begeleidt bij elke vraag over vastgoed. Voor elke vastgoeddiscipline hebben we de juiste specialisten in dienst waardoor u mag rekenen op een totaalbegeleiding. Onze verkopers en inkopers hebben een diepgaande kennis van de Vlaams-Brabantse vastgoedmarkt. Zij vormen uw persoonlijk aanspreekpunt. Verder hebben wij eigen juristen en schatters. De administratieve medewerkers en de marketingcel staan in voor een vlotte afhandeling en stipte opvolging van de dossiers.

Recente Primeurs

17u geleden toegevoegd
Beauvechain
Rue du Village
4 Slpks

4d geleden toegevoegd
Geldenaken
Rue du Pont Brûlé
6 Slpks

10d geleden toegevoegd
Tienen
Breisemstraat
2 Slpks

  

11d geleden toegevoegd
Sint-Truiden
Tiensesteenweg
3 Slpks

11d geleden toegevoegd
Linter
Klein Broekstraat
3 Slpks

24d geleden toegevoegd
Leuven
0
1 Slpks

Statistieken

Aanbod

116 Panden te koop
45 Panden te huur

Primeurs

22 Primeur Panden
32 nieuwbouw

Vestigingen