LTC Vastgoedadvies

LTC Vastgoedadvies ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot hét immokantoor van Vlaams-Brabant. Zowel potentiële kopers, huurders, investeerders als verkopers en verhuurders vertrouwen dagelijks op onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Daarnaast onderscheiden we ons op vlak van knowhow en gericht advies.

Opgericht in 1990

LTC Vastgoedadvies werd opgericht in 1990 door Ludo Stouthuyzen. Met ook zoon Jonas in de zaak, is de opvolging alvast verzekerd. Het kantoor richtte zich de eerste jaren op de regio’s Tienen en Aarschot. De laatste tijd breidt het actiegebied zich verder uit naar Leuven en Brussel, waardoor LTC Vastgoedadvies zich terecht hét vastgoedkantoor van Vlaams-Brabant mag noemen.

Tot uw dienst!

Wij beschikken over een gemotiveerd, gespecialiseerd en ervaren team dat u persoonlijk begeleidt bij elke vraag over vastgoed. Voor elke vastgoeddiscipline hebben we de juiste specialisten in dienst waardoor u mag rekenen op een totaalbegeleiding. Onze verkopers en inkopers hebben een diepgaande kennis van de Vlaams-Brabantse vastgoedmarkt. Zij vormen uw persoonlijk aanspreekpunt. Verder hebben wij eigen juristen en schatters. De administratieve medewerkers en de marketingcel staan in voor een vlotte afhandeling en stipte opvolging van de dossiers.

Recente Primeurs

10u geleden toegevoegd
Schaffen
Nieuwe Dijkstraat
313.4 Slpks

34u geleden toegevoegd
Tienen
Zijdelingsestraat
114.8 Slpks

34u geleden toegevoegd
Hoegaarden
Hauthem
311.8 Slpks

  

34u geleden toegevoegd
Linter
Heufstraat
517.18 Slpks

3d geleden toegevoegd
Tienen
Dr. J. Geensstraat
212 Slpks

3d geleden toegevoegd
Tienen
Grijpenveldstraat
217.2 Slpks

Statistieken

Aanbod

118 Panden te koop
45 Panden te huur

Primeurs

49 Primeur Panden
20 nieuwbouw

Vestigingen