Wellimmo

Vanuit onze kantoren gelegen tegenover het Museum Aan de Stroom staan wij klaar om uw aanspreekpunt te zijn in al uw vastgoedondernemingen.

Onze kernwaarden SERVICE, KNOW-HOW en VISIE verzekeren u van het comfort om u zorgeloos te begeven in de wereld van het vastgoed. Dit kunnen wij u ondermeer garanderen door de bijzondere samenstelling van ons team. Dit bestaat namelijk uit erkende vastgoed expert-schatters, BIV makelaars, architecten, ingenieurs en marketingspecialisten. Ieder gespecialiseerd in zijn eigen domein maar met slechts één gemeenschappelijk doel: RESULTAAT.

Hier zal u merken dat één plus één meer dan som van de delen vormt.

Laat ons open communiceren wanneer we stellen dat uw onroerend goed een belangrijk deel van uw kapitaal vertegenwoordigt. Wanneer u vervolgens beslissingen neemt die uw kapitaal aangaan is u laten bijstaan door professionals geen overbodige luxe. De juiste informatie kan op dat moment cruciaal zijn voor uw toekomst en dat is juist wat Wellimmo vastgoed voor u kan betekenen. Voor u die meerwaarde creëren wanneer nodig.

Als verkoper heeft u er immers alle baat bij om snel en efficiënt een correcte marktprijs te verkrijgen voor uw eigendom. Als koper wenst u daarentegen een duidelijk marktoverzicht en vooral een onderbouwt advies om met een gerust hart uw pand aan te schaffen. Of u nu louter als belegging koopt of wanneer u eerder uw toekomstige thuis wil veilig stellen, Wellimmo vastgoed staat u steeds bij met waardevol advies.

Contacteer ons vrijblijvend en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid.

Recente Primeurs

18u geleden toegevoegd
Antwerpen
Mechelsesteenweg 165A/7
3 Slpks

18u geleden toegevoegd
Antwerpen
madrastraat 64/402
2 Slpks

18u geleden toegevoegd
Burcht
Zwijndrechtsestraat 88
3 Slpks

  

42u geleden toegevoegd
Berchem
Gitschotellei 230/4
3 Slpks

42u geleden toegevoegd
Borgerhout
Generaal Eisenhowerlei 9
8 Slpks

42u geleden toegevoegd
Antwerpen
Generaal Eisenhowerlei 9
8 Slpks

Statistieken

Woningaanbod

84 koopwoningen
5 huurwoningen

Primeurs

23 primeur woningen
22 nieuwbouw