Immo Nobels

Waarom kiezen voor Immo Nobels?

Uw woning verkopen zonder zorgen.

De verkoop van onroerend goed wordt steeds complexer. Enerzijds zijn er de verschillende documenten (Bodemattest, EPC, conformiteitsattest, ...) die de eigenaar moet aanleveren om het onroerend goed te kunnen verkopen/ Anderzijds is er het constant wijzigende wettelijke kader met betrekking tot het publiceren van vastgoed. Ook een correcte prijszetting is niet evident doch heel cruciaal.

Immo Nobels neemt op een professionele manier al deze zaken van u over zodat u gerust kan zijn dat er zich geen administratieve noch commerciële hinderpalen vormen voor het verkopen van uw eigendom. Uw woning op professionele wijze verkopen? Neem dan contact op met ons team.

Verkoop uw woning met onze daadkrachtige marketing

In tijden van 'over communicatie' waarbij mensen te pas en te onpas belaagd worden met marketing is het belangrijk om de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste communicatiekanaal te doen. Door haar eigenzinnige marketing aanpak heeft Immo Nobels een ruim klantenbestand (meer dan 50.000 contacten) uitgebouwd alsook een website die vaak geconsulteerd wordt (44.000 bezoekers per maand).

Deze stevige basis in combinatie met partnerships met bedrijven actief in print, radio, TV en online, zorgen ervoor dat Immo Nobels het commerciële inzicht en slagkracht heeft om uw eigendom te verkopen. Verkoop uw huis dankzij onze excellente en innoverende marketing!

U staat centraal in het hele verhaal

Zaken doen draait om mensen. Met deze wetenschap heeft Immo Nobels doorheen de jaren een organisatie weten uit te bouwen met een team van mensen dat service hoog in het vaandel draagt. Onze medewerkers beseffen dat het verkopen van vastgoed voor de meeste eigenaars een niet alledaagse gebeurtenis is en ze stellen dan alles in het werk om u het advies en comfort te geven dat u verdient.

Immo Nobels doet haar uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden tijdens de verkoop van uw eigendom. Zelfs lang na de verkoop staat Immo Nobels nog steeds tot uw dienst. Ontdek hier alvast enkele nuttige tips.

Recente Primeurs

32u geleden toegevoegd
Zottegem
Sint-Andriessteenweg
2 Slpks

33u geleden toegevoegd
Ronse
Oudstrijderslaan
2 Slpks

56u geleden toegevoegd
Oudenaarde
Reytstraat
1 Slpks

  

57u geleden toegevoegd
Oudenaarde
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Zwalm
Beekmeersstraat
3 Slpks

3d geleden toegevoegd
Gavere
Bronnenweelde
2 Slpks

Statistieken

Aanbod

336 Panden te koop
75 Panden te huur

Primeurs

96 Primeur Panden
67 nieuwbouw