Oximo

**Ervaring als voormalig notaris én vastgoedspecialist ten dienste van iedereen**
Jan De Brabandere is een ervaren vastgoedspecialist. Hij was 16 jaar notaris. Is sinds 1995 lid van het programmacomité van de opleiding Postgraduaat Vastgoedkunde aan de KULeuven, is een erkend vastgoedmakelaar en richtte Oximo op om het koop- en verkoopsproces van vastgoed drastisch te verbeteren en goedkoper te maken, en dit met respect voor de belangen en wensen van verkoper én koper.

**Verhandelen van vastgoed kan efficiënter, sneller, goedkoper en transparanter**
“Na zoveel jaren vastgoedervaring geloof ik in de waarde van een transparanter, sneller, efficiënter en goedkoper proces waarin de verkoper zijn belangrijke rol behoudt. Niets zo authentiek als dat de verkoper het pand laat bezichtigen, met zijn persoonlijke en doorleefde ervaring met de woonst. En niets zo bevredigend als de meest optimale prijs voor beiden. Een correcte
waardebepaling door de pand-adviseur en de verkoper, zorgt voor een realistische prijszetting zodat het uitbrengen van een online bod een voldoende kans op slagen heeft.”

**Sluitend en veilig vastgoed (ver)kopen via het online Oximo platform**
Naast de online bank, de online boekenhandel, de online reisagent … is er dus nu het online Oximo platform, die het volledige verkoop- en aankoopproces van vastgoed via internet organiseert. Iedere stap is 24/24 uur gemakkelijk online te volgen door zowel kopers als verkopers! Op de website kan je niet alleen vastgoed opzoeken, je kan er op kijkdagen inschrijven, het biedingsproces volgen, onderhandelen en uiteindelijk de koop op een veilige en rechtsgeldige manier sluiten. Oximo biedt dus een combinatie van een internetplatform met klassieke vastgoedbemiddeling en - indien gewenst - met persoonlijke ondersteuning door de Oximo adviseur. Een efficiënter proces, een optimalere prijs en een verkoop.

**Samen met een betere samenwerking tussen Oximo, de experten en de notarissen zorgt dit voor een grotere klantentevredenheid.**
Vastgoed is bij uitstek een multidisciplinaire materie. Een goede samenwerking tussen alle actoren in de sector is dus van groot belang. Zo leveren de technische experten alle nodige wettelijk verplichte attesten en certificaten, gaat Oximo actief op zoek naar een gepaste koper en verzorgen de notarissen de administratieve en juridische afhandeling van de zaak.

Merelbek

Recente Primeurs

51u geleden toegevoegd
Merelbeke
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Gent
2 Slpks

3d geleden toegevoegd
Roeselare
4 Slpks

  

4d geleden toegevoegd
Scheldewindeke
2 Slpks

11d geleden toegevoegd
Blankenberge
4 Slpks

12d geleden toegevoegd
Evergem
5 Slpks

Statistieken

Aanbod

43 Panden te koop
0 Panden te huur

Primeurs

23 Primeur Panden
20 nieuwbouw