Commercieel te huur in Houthalen

€ 1.500
100
Omschrijving

Uitbating shop tankstation in Lillo, HOuthalen

In Lillo, gelegen op een toplocatie, biedt deze unieke kans zich aan voor een gedreven ondernemer. Een gloednieuwe tankshop, gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw, wacht op een enthousiaste zelfstandige om deze bloeiende onderneming te runnen. Met een maandelijkse huurprijs van slechts 1500 euro, biedt deze gelegenheid niet alleen een gunstige locatie maar ook financiële haalbaarheid.

Het recent gerenoveerde pand vormt het ideale kader voor een moderne tankshop. Alles binnenin is nieuw en aangepast aan de hedendaagse behoeften van klanten. Het interieur is stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën om een vlotte en efficiënte bedrijfsvoering te waarborgen. Van kassasystemen tot rekken vol met diverse producten, deze tankshop is klaar om klanten een aangename en comfortabele winkelervaring te bieden.

Lillo, als locatie, biedt de perfecte setting voor een tankshop. Gelegen op een strategische plek met veel doorgaand verkeer, trekken zowel lokale bewoners als passanten langs deze locatie. De bereikbaarheid en zichtbaarheid maken het een ideale plek om een bloeiende zaak op te zetten. Met een maandelijkse huurprijs van 1500 euro, is deze investering een verstandige keuze voor een ondernemer die op zoek is naar een kansrijk avontuur.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige die de uitdaging wil aangaan om deze tankshop tot een succes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de juiste ondernemer aan het roer, kan deze tankshop uitgroeien tot een welbekende plek waar mensen graag stoppen voor hun brandstof en dagelijkse benodigdheden.

Ben jij die gedreven ondernemer die wij zoeken? Wil je de sleutels van deze gloednieuwe tankshop in handen nemen en deel uitmaken van een veelbelovend avontuur in Lillo? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze unieke kans te bieden heeft. De tankshop wacht op jouw ondernemersgeest om de deuren te openen en klanten te verwelkomen in een moderne en aantrekkelijke omgeving.

voorwaarden:

* frigo's overnemen
* overname leasing koffiemachine , 
* overname stock

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
100 m²

Comfort

Alarm
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden