Appartement te huur in Brugge met 1 slaapkamer

€ 550
42
42
1
Omschrijving

Stijlvolle assistentiewoning omgeven door groen, vlakbij het centrum van Brugge

Deze stijlvolle assistentiewoning is ideaal gelegen aan de rand van het mooie Brugge en is erkend door Zorg en Gezondheid. De nodige winkels, apotheker, dokter, bushalte, .... zijn op wandelafstand bereikbaar. Een plek waar mensen zich thuis voelen in een veilige omgeving, dat is waar Residentie 'ter Walle' naar streeft. Het gebouw is omgeven door een oase van groen, ideaal om van de rust te genieten in de natuur. De residentie beschikt, naast haar andere faciliteiten, over een kasteeltje waar je kan vertoeven in het salon, de ontspanningsruimte en het restaurant.





In de dagprijs van € 36,31 zit onder meer volgende inbegrepen: 24-uren permanentie en dit 7 op 7, ophalen huisvuil, verzekering inboedel, gebruik van alle faciliteiten, 2x in de week animatie, alarmsysteem in de flat en ook via polsbandje of halsketting, ... Deze prijs is exclusief maandelijkse verbruikskosten.





De indeling van de assistentiewoning is als volgt: gezellige leefruimte met open keuken, ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. Het terras biedt uitzicht op het park met de eenden, die sinds vorig jaar hier ook bewoner geworden zijn, en de tuin van maar liefst 1,5 ha.





Interesse? Plan dan vrijblijvend uw bezoek in en ontdek wat deze residentie nog allemaal te bieden heeft.





Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
42 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
42 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Centrale verwarming
Ja
Locatie
Blankenbergse Steenweg 120, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden