Beschrijving

PRACHTIGE GELIJKVLOERSE LOFT IN DE GROENE OMGEVING van Nerem te Tongeren. De loft van 128m² is heel open ingedeeld en is werkelijk fantastisch afgewerkt. De verlichting en de gordijnen worden tevens voorzien door de eigenaar. De loft is reeds volledig geverfd. Wil jij de eerste bewoner van deze loft zijn? Gelegen in een renovatieproject De Chocoladefabriek.

De indeling is als volgt:
Grote open leefruimte met torenhoge plafonds, maatkeuken met stalen body en natuurstenen tablet en voorzien van alle toestellen. Apart toilet met vestiaireruimte, berging/wasplaats. Het open verdiep heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 dubbele bedden of eventueel een extra salon. Ruime badkamer volledig voorzien van leefbeton met lavabo, inloopdouche en apart toilet. Ruim zuidgericht terras voor de loft.

Enorm veel lichtinval en topligging. Voldoende parkeerplaatsen voor de bouw. Voor de gemeenschappelijke kosten (inclusief verwarming) wordt er een provisie voorzien van €100/maand. Wonen in een buurtvriendelijke omgeving? Neem snel contact op voor een bezichtiging.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF