UIS: 4273289

Beschrijving

Ligging
Gunstig en centraal gelegen op de voormalige "Coblo"-site op het bedrijventerrein "Holven" te Balen. De wegontsluiting van het bedrijventerrein gaat via het aansluitpunt Puttestraat-Hoolst en via de insteekweg Puttestraat.

Beschrijving
Combinatiatie vanverschillende units met een totaaloppervlakte van 15.471 m². Indien nodig, kan er makkelijk opgesplitstworden met behulp van tussenwanden. Dehallen zijn voorzien van een betonvloer en genieten door de lichtstraten van veel lichtinval. Bijkomende industriëleverlichting is reeds geïnstalleerd. Bovendien zijn de units deels uitgerust metleidingen voor perslucht.

Alle loodsen zijn voorzien van grote geautomatiseerde sectionaalpoorten voor vlotte toegang. Rondom zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Volgende loodsenworden aangeboden:

- Loods 30: 1.115 m²
- Loods 32: 890 m²
- Loods 34:890 m²
- Loods 36:890 m²
- Loods 40: 1.771 m²

De Coblo-site is een bedrijventerrein bestaande uit 6 units welke een totale oppervlakte van 18.525 m² hebben. Het terrein is verlicht en volledig omheind met aan de straatkant staalmattenmet toegangspoort en aan de zij- en achterkant een Heras-omheining van 2m hoog. Op het terrein zelf is gezorgd voor een vlotte verkeerscirculatie en voldoende parkeergelegenheid.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Industrieel
Ligging Balen
Straatnaam Puttestraat
Transactie Te Huur
Woonoppervlakte 1115 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4273289
IMMOSCOOP Ref. GMKMB1178210804
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming industrieel gebouw
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF