Appartement te koop in Brussel met 3 slaapkamers

€ 1.450.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
300
3
3
Omschrijving

Brussel I Louiza

Appartement met een bruto oppervlakte van ± 300 m², aan een met bomen omzoomde laan, volledig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen. Het bevindt zich op de 5e verdieping van een Art-Decogebouw dat in 1937 door architect J. Saintenoy is ontworpen voor de familie Solvay.

De ingang van het gebouw biedt een hal die is samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals travertijn, zwart marmer en brons. Het appartement bestaat uit een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aan de kant van de Louizalaan, een leefruimte verdeeld in 3 delen: een bureau met balkon, een woonkamer en een eetkamer met op maat gemaakte meubels en massief eiken parketvloeren. Aan de achtergevel, een grote volledig ingerichte aparte keuken met toegang tot het balkon. Een grote nachthal bedient de master bedroom van ± 60 m² met dressing en badkamer, een 2de ruime slaapkamer met badkamer en een 3de kleine slaapkamer met douchekamer.

Andere: optionele garage/box (€50.000), kelder, dienstingang en lift, conciërge, akoestische dubbele beglazing, airconditioning in kantoor en woonkamer, gasgestookte warmtekrachtkoppeling (15kW elektrisch vermogen), 2 nieuwe condensatieboilers.

De Louizawijk staat bekend om de nabijheid van winkels en de ruime keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij de talrijke openbaarvervoersdiensten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 23 79 35.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
300 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
50 m²; 23 m²; 10 m²
Aantal badkamers
3

Comfort

Airconditioning
Ja
Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
133
EPC-label
C
Vervaldatum EPC
28-12-2034
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast