Huis te koop in Kapellen met 6 slaapkamers

€ 2.998.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
700
7.827
6
4
Omschrijving

Villa

Luxueuze recente villa op een volledig zuid gericht binnenperceel van ca. 7.827 m2 met zwembad en eiken poolhouse. De villa omvat o.a. 6 slaapkamers, 4 badkamers, 2 sauna’s, 2 burelen, garage, kelderverdieping en is uitgerust met een lift.  

 

Gelijkvloers:

Royale inkomhal met doorkijk naar de achtertuin, gastentoilet, vestiaire, fraaie natuurstenen trappartij en een personenlift. De woonvertrekken op deze verdieping zijn middels een doorgang met glazen deuren met elkaar verbonden. Aan de linkerzijde is er een ruime en luxe leefkeuken voorzien van alle toestellen en aansluitende eethoek met gashaard en inbouwkasten, directe toegang naar het knusse overdekte terras met openhaard. Achterinkomhal voorzien van ingemaakte kasten en toegang tot de dubbele inpandige garage. Aan de rechterzijde van de inkomhal bevinden zich de eetkamer met openhaard, een zithoek met openhaard en een TV kamer met openhaard en uitkijkend over de tuin en vijverpartij. In rechter vleugel van de villa bevindt zich nog een ruim bureel / atelierruimte met separate inkom, sanitair en een 2de trap naar de verdieping.

 

1ste verdieping:

Via trap of lift toegang tot de nachthal op de 1ste verdieping met balkon. Aan de rechterzijde bevindt zich de masterbedroom bestaande uit een dressing, slaapkamer met glaspartij en balkon en een grote badkamer voorzien van dubbele wastafel, dubbel ligbad/jacuzzi, inloopdouche, toilet en infraroodsauna. Ook is er een doorgang tot de extra traphal die uitkomt bij het 2e bureau. Aan de linkerzijde van de nachthal bevinden zich nog 2 slaapkamers met elk een badkamer.

 

2de verdieping:

Middels een vaste trap en lift toegang tot de 2e verdieping waar zich nog 2 kamers en een badkamer bevinden.

 

Kelderverdieping:

Ook de kelder is zowel per trap als per lift bereikbaar. Op deze verdieping bevinden zich o.a. een prachtige wijnkelder met proeflokaal, plaats voor een fitness met een sauna en nog enkele handige kamers voor diverse doeleinden.

 

Bijgebouw:

In de tuin bij het zwembad is een fraai, volledig in eikenhout opgetrokken Pool/Guesthouse, deze omvat o.a. een woonruimte, slaapkamer, badkamer en een technische ruimte.

 

Tuin:

De villa is omringt door een prachtige parktuin met unieke bomen, waterpartijen, zwembad, terrassen en paden en een lange privéoprijlaan.

 

Bijzonderheden:

- De villa heeft een indrukwekkende voorgevel van 36 meter en is opgetrokken uit de meest luxueuze materialen. 

- De villa beschikt over alle luxe en comfort zoals o.a. domotica, uitgebreide beveiliging, centraal stofzuigsysteem, beregeningssysteem, professionele luxe keuken, diverse zithoeken, hoge plafonds, mooie lichtinval, 4 open haarden, personenlift over 4 etages, burelen.

Financieel

Kadastraal inkomen
7.496 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
700 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
7.827 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4
Terras
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
199
EPC-label
B
Unieke code EPC
Not specified

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://player.vimeo.com/video/865495381
Locatie
Vijverslei 24 B, 2950 Kapellen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast