Appartement te koop in Zoersel met 2 slaapkamers

85
2
1
Omschrijving

Luxueus genieten in alle comfort

Zijn je huis en tuin wat te groot geworden? Ben je al het onderhoud beu? Lonken de voordelen van zorgeloos wonen in een luxueus afgewerkt appartement met terras? Dan is misschien de tijd gekomen om te gaan genieten. Deze kwalitatief hoogstaande appartementen bieden plaats aan twee slaapkamers. Ideaal als er een gast komt logeren. Of misschien wordt het wel die hobbykamer waar je al zo lang van droomt.
Het gelijkvloersappartement heeft een inkomhal met gastentoilet, 2 ruime slaapkamers aangrenzend aan de tuin, een lichtrijke woonkamer met gezellige leefkeuken & aanpalende praktische berging. Een overdekt terras aanpalend aan de leefruimte maakt het compleet.
De ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn toegankelijk via de lift en zijn verplicht bij aan te kopen. De fietsenbergingen zijn inbegrepen in de prijs.
Wil jij inzetten op verbindend wonen, duurzaamheid en een kwalitatieve afwerking? Dit BEN appartement heeft vele troeven: vloerverwarming in de woonruimte, NIKO Home Control, ventilatiesysteem type D, warmtepomp, zonnepanelen, realistische budgetten voor keuken en badkamer én wordt opgetrokken in onderhoudsvriendelijke materialen. Het fiscale voordeel krijg je er als bonus bovenop. Nog een meerwaarde? De fraai aangelegde gemeenschappelijke, onderhoudsvriendelijke tuin met 2 wandelpaden met als extra een petanquebaan met zitbanken.
Garanties? Er wordt verkocht onder de Wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie. Prijs is excl. registratierechten op het grondaandeel en BTW op het constructiegedeelte (+ kosten koper)  
Dit appartement komt in aanmerking voor 6% BTW regeling indien aan alle voorwaarden wordt voldaan.
Werken zijn gestart - Oplevering voorzien medio 2024 - Reeds 60% van alle appartementen verkocht!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
43,2 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

E-peil
20
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast