Omschrijving

Knappe bouwgrond van 6a51ca voor HOB op toplocatie te Hasselt

Knappe bouwgrond van 6a51ca voor HOB op toplocatie te Hasselt

 

In de Singelbeekstraat, ter hoogte van nummer 89, vinden we deze knappe bouwgrond terug voor halfopen bebouwing. Deze prachtige locatie is absoluut uniek in Hasselt. Zo ligt men enorm centraal tussen Hasselt centrum en Rapertingen en is men omgeven door het groen. Vlak naast het perceel kan men zelfs het gemeentelijke park De Kroonwinning terugvinden, een parkgebied omgeven met bomen en veel groen. Ondanks deze rustige en groene ligging, vormt de Singelbeekstraat een directe verbinding met de grote ring van Hasselt waardoor men over een perfecte verbinding kan spreken. Zo bereikt men in geen tijd alle nodige faciliteiten alsook het centrum van Hasselt. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

 

Het perceel leent zich voor het bouwen van een ééngezinswoning, met inbegrip van een zorgwoning, in halfopen bebouwing. Nevenbestemmingen zijn toegelaten in functie van een vrij beroep, kantoorfunctie of dienstverlening indien ze complementair blijven aan het wonen en voldoen aan de voorwaarden. Als bouwheer dien je rekening te houden met de verkavelingsvoorschriften die je in bijlage kan terugvinden. Hier kan je tevens het verkavelingsplan terugvinden waarop aangeduid staat hoe de woning ingeplant dient te worden. We beschikken aan de voorzijde over een perceelbreedte van 13 meter waardoor men, rekening houdend met de afstand de zijdelingse perceelsgrens, een gevelbreedte van 10 meter kan optrekken. Er mag gekozen worden voor maximum twee bouwlagen onder een plat dak met op het gelijkvloers een diepte van 17 meter en op de verdieping 12 meter. De kroonlijsthoogte (dakrand plat dak) bedraagt maximaal 6,5 meter boven het vloerpeil en dient uniform te zijn met de aanpalende woning.

 

Bij het optrekken van de woning dient er gekozen te worden voor duurzame en esthetisch verantwoorde materialen. Hierbij zijn energiebesparende installaties zoals zonnepanelen toegelaten op het dak alsook een groendak.

 

Een bijgebouw is toegelaten met een maximale oppervlakte van 55m². Het mag bestaan uit één bouwlaag met een maximale nokhoogte van 4,5 meter. Ondergrondse niveaus zijn op dit perceel niet toegelaten.

 

Heeft dit zoekertje jouw interesse gewekt? Zie jij hetzelfde potentieel als ons? Bekijk de voorschriften en het verkavelingsplan in bijlage.

 

Ben jij overtuigd van de ligging, maar is zelf bouwen niets voor jou? Wij nemen de gehele coördinatie van jouw bouwproces voor onze rekening (sleutel-op-de-deur-bouwen).

 

Graag persoonlijk advies, contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!

 

 

 

Financieel

Kadastrale info
391F+401S+401N+401P+401R+401T+402G+390L

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Grond
Type bebouwing
Halfopen

Terrein

Perceeloppervlakte
651 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
10 m

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
660
Afstand tot school
1.272 m

Energie

Unieke code EPC
Not specified
Keuringsattest elektriciteit
Nee

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Singelbeekstraat 89 Lot 2, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast