Huis te koop in Blankenberge met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
142
58
4
Omschrijving

Instapklare stadswoning in het hartje van Blankenberge

In het centrum van de bruisende badstad Blankenberge treffen we deze volledig instpaklare en gerenoveerde woning aan. De woning verwelkomt je in de ruime inkomhal met toegang tot de ruime keuken. De keuken is voorzien van alle nodige applicaties zijnde een inductiekookplaat, oven, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Vervolgens treffen we op het gelijkvloers de zeer ruime leefruimte en een gastentoilet.





Via de trappenhal betreden we de eerste etage deze omvat 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer ingericht met douchecabine. Tot slot omvat de woning de 2de etage ingericht met met 2 slaapkamers.





De woning wordt verwarmd op basis van centrale verwarming op aardgas in combinatie met een gashaard in de leefruimte. Mede hierdoor kent de woning een uitermate gunstige energiescore, namelijk B. De woning is ook volledig asbest-veilig en beschikt over een conforme elektrische keuring.





Bent u op zoek naar een instapklare woning met een gunstige ligging? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.





Financieel

Kadastraal inkomen
446 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
142 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
58 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
4

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
162
EPC-label
B
Unieke code EPC
2989914-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Marnixstraat 2, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast