Beschrijving

Er was eens een gezellige gemeente AS... die op het punt stond nog gezelliger te worden, dankzij een woonproject pal in het centrum: Ascentrium.
De gemeentelijke bibliotheek vormt weldra de basis van Libris en wordt een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud, ingenesteld onder de appartementen.

In de eerste fase van het project zal Ascentrium 18 appartementen in gebouw Libris lanceren. Verdeeld over twee verdiepingen met telkens 9 appartementen, wordt het een laagdrempelig gebouw dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Geniet je op de ruime privéterrassen van voldoende privacy.

In een tweede fase zijn er nog twee bouwblokken aanwezig bestaande uit 13 en 17 appartementen inclusief ondergrondse parking. Dankzij de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk type gezin de perfecte woonst voorzien. Maar ook ondernemers komen thuis in As-centrum: voor hen reserveren we handelsruimtes van 395 m² tot 534 m².

De woonoppervlake van dit appartement bedraagt 101m2 en het terras heeft een oppervlakte van 48m2.

Wenst u graag dit appartement te bezoeken? Of graag meer informatie? Maak dan zeker een afspraak op maximmo@era.be of 089.35.00.00.

https://www.era.be/nl/nieuwbouw/ascentrium

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging As
Straatnaam kerkplein
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 101 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €500
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 930309
IMMOSCOOP Ref. JWPQW7427210909
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF