Beschrijving

Nieuwbouwproject The Mood bevindt zich in de Groene Hofstraat in het centrum van Boom, op een steenworp van de Kaai. Het industriële complex wordt herontwikkeld tot een prachtig residentieel project met 29 appartementen, verdeeld over 5 bouwlagen. De wooneenheden tellen 1, 2 of 3 slaapkamers. Je kan zelf de afwerking bepalen van je appartement naar eigen smaak en indeling. The Mood heeft voor elk wat wils. De oppervlakten van de appartementen variëren van 54m² tot 124m². Elk appartement is voorzien van een ruim terras van 8m² tot 29m² dat uitgeeft op het gemoedelijk binnenhof. De terrassen zijn zuid, zuidwest georiënteerd en genieten dus maximaal van het zonlicht. Daarnaast bieden de royale penthouses op de vierde verdieping een prachtig zicht op de Rupel.

Het binnenhof, dat uitgeeft op de Heldenplaats, biedt ruimte voor 32 parkeerplaatsen. Via de Kaai kan u het binnenhof met de wagen bereiken. Deze toegang kan worden afgesloten om de rust en privacy van de bewoners te garanderen. Verder is er een ondergrondse ruimte om 40 fietsen te stallen.

Het straatbeeld in de omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van statige herenhuizen. Residentie The Mood zal daar mooi bovenuit rijzen en toch aansluiten op de bestaande architectuur. Het gebouw wordt aan de straatzijde namelijk aangekleed in dezelfde kenmerkende stijl uit de negentiende eeuw. Zo integreert AH-Architecten een aantal herenhuiselementen die een knipoog vormen naar haar omgeving. Aan de achterkant van het gebouw kiest men voor een strakke architectuur in crepi met glazen terrassen, waarbij de bovenste verdiepingen worden afgewerkt in zink.

De gemeente is erg centraal gelegen. Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en het Waasland liggen binnen 20 minuten reistijd, dankzij de aansluiting op de A12 en de E19 via Rumst. Het station van Boom en de buslijnen die langs de grote markt rijden zorgen voor een optimale aansluiting met het openbaar vervoer richting Antwerpen, Mechelen en Brussel. Ook door de centrale ligging in het centrum van Boom, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch comfortabel wil wonen.

Interesse in Residentie The Mood? Aarzel niet om ons te contacteren.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Boom
Straatnaam Groene Hofstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 104 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 14.0341
IMMOSCOOP Ref. WDFMD2538190810
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Beschikbare Units

Appartement, 2 Slpks, 97 m2
€ 225.000
Appartement, 2 Slpks, 103 m2
€ 229.000
Appartement, 2 Slpks, 104 m2
€ 234.000
Appartement, 2 Slpks, 106 m2
€ 234.000
Appartement, 2 Slpks, 103 m2
€ 235.000
Appartement, 2 Slpks, 111 m2
€ 245.000
Appartement, 2 Slpks, 98 m2
€ 247.000

Contact

OF