Beschrijving

Op een van de mooiste straten van Brussel, in een rustige en bosrijke omgeving, herenhuis met een breedte van ± 8 meter gevel volledig gerenoveerd in 2008 door Claisse Architectures.

Met een oppervlakte van ± 543 m², het huis bestaat uit, op de begane grond, een inkomhal met wc-garderobe, prachtige recepties met een eetkamer, een dubbele woonkamer ingericht met een prachtige open haard en een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot het terras en de tuin van 2,40 hectares, ontworpen door de heer François Goffinet. De bovenste verdieping biedt een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer, terras en kantoor, drie andere slaapkamers, elk met een kleedkamer en badkamer. Een vijfde slaapkamer, die ook kan tot een polyvalente ruimte omgebouwd worden, is uitgerust met een doucheruimte en een toilet. Gemaakt door Charles Jouffre workshops is de binnenhuisinrichting verfraaid met een prachtig trappenhuis. Het trappenhuis is een kunstwerk van Mr. Joel Orgiazzi (verkozen tot beste arbeider in Frankrijk, Ridder van de Nationale Orde van Verdienste).

Andere : garage, wasserij, kelders, stookruimte, dubbele doorstroming, zeer goede energieprestaties, waterontharder, regenwaterreservoir.

De buurt van Errera is een prachtige typische Brusselse omgeving, omringd door lokale winkels. Het biedt eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean-Marc Delcroix op +32 (0) 474 740 807.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF