Beschrijving

Dit prachtig duplexappartement is centraal gelegen en geniet hierdoor een vlotte bereikbaarheid naar het openbaar vervoer, scholen, winkels en invalswegen.
Het appartement bestaat op de eerste verdieping uit een zeer lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt eveneens toegang tot een prachtig zonneterras van 15m2.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel, een apart toilet en een wasplaats.
Er werd gewerkt met oog voor kwalitatieve materialen, en authentieke elementen, wat het gebouw zeker tot zijn recht brengt.
De mogelijkheid bestaat tot de aankoop van 1 (eventueel 2) ondergrondse parkeerplaatsen. Staplaats in de gemeenschappelijke fietsenberging inbegrepen.

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied. E-peil 52.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Evergem
Straatnaam Reibroekstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 153 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. LA086
IMMOSCOOP Ref. KPNWH1654210915
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF