Beschrijving

Samen uit en samen thuis, in hartje Hasselt.

Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid maakt betaalbaar wonen op een droomlocatie in Hasselt mogelijk: vlak naast de kleine ring, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Hastrid is een uniek nieuwbouwproject naast de Koningin Astridlaan. Dit project bestaande uit 3 gebouwen met 63 appartementen heeft een overvloed aan daglicht, uitstraling en comfort. Nieuwe bewoners krijgen alle ruimte om hun appartement naar hun eigen wensen in te delen. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van Hastrid. Een eigen ondergrondse parkeerplaats en liften zorgen voor het ultieme gemak in mobiliteit. Hier woon je in hartje centrum en kan je toch op adem komen.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt. De afwerking van jouw appartement kies je helemaal zelf. Aangezien alle leefruimtes op het zuiden zijn gericht, kan je volop genieten van veel zon en lichtinval in je appartement. Ga je voor frisse, heldere kleuren of een meer dramatische loop met donkere tinten? Het kan allemaal! De aankoopprijzen zijn inclusief budgetten voor keuken, badkamer, vloeren en deuren.


Appartement B05 in residentie LOVISA
- bewoonbare oppervlakte: 87 m²;
- oppervlakte terras: 13 m²;
- 2 slaapkamers;
- ingerichte open keuken;
- leefruimte met zeer veel lichtinval en glaspartijen;
- ingerichte badkamer;


Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Contacteer ons voor meer info op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Hasselt
Straatnaam Koningin Astridlaan 18
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 87 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 3727166
IMMOSCOOP Ref. OBRNG1181190405
Publicatie 05/04/2019
Stedenbouwkundig vergunning Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
Dagvaarding Niet meegedeeld
Voorkooprecht Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige bestemming Niet meegedeeld
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF