Beschrijving

Zalig vertoeven in het hart van Kontich maar, waar u toch nog van rust kan genieten op uw zuid terras. Héérlijk toch? De auto kan u kwijt in de optioneel bij aan te kopen garagebox die achter de hoek gelegen is.

We betreden het appartement in de ruime inkomhal, hier vinden we een toilet en een handige berging. Achteraan ligt een leefruimte (59m2) waar het wauw effect bij te kort schiet. Zovéél ruimte in een appartement ? Ongelooflijk!

De keuken ligt naast de leefruimte en is ingericht met keramische kookplaat (Scholtes), dubbele gootsteen, dampkap (Whirlpool) en een vaatwasser. Naast de keuken is een handige berging voorzien voor al uw kuisproducten en voedingswaren.

Vooraan liggen drie slaapkamers (7,9m², 11,7 m² en 14,8 m²) en de badkamer die in 2014 helemaal is gerenoveerd. Deze laatste is ingericht met een ruime inloopdouche (thermostatische kraan), wastafel, sierradiator, inbouw spots en een automatisch verluchtingssysteem.

Dit is een uitzonderlijk appartement, kom snel kijken voor het verkocht is.

Ik kijk uit naar uw feedback!

Dit is niet wat U zoekt? de Huisleverancier biedt U totaal exclusief het nieuwe concept aankoopbegeleiding aan. Zo gaan we voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv-EPC : 287kWh/m2

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Kontich
Straatnaam Mechelsesteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 143 m2
EPC Waarde 287 kWh/m2
Bouwjaar 1985
Makelaar Ref. M74(2)-K-1054J
IMMOSCOOP Ref. RRYYP8874200321
Publicatie 21/03/2020
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF