UIS: D3(1)-K-1087N - 16/10/2020

Beschrijving

U zoekt een ruim, te moderniseren, appartement in Kontich-centrum waar u werkelijk alle winkels binnen handbereik heeft ?
Twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche, zeer grote leefruimte en een garagbox zijn een gegeven hier.

We nemen de trap naar de eerste verdieping en betreden het appartement in de inkomhal, links is de zeer ruime leefruimte van meer dan 50 vierkante meter, met aansluitend de keuken en open bergruimte.

Als we ons terug naar de hal begeven kunnen we verder door naar wasplaats en bergplaats met daarnaast de deels gemoderniseerde badkamer met inloopdouche.
Aan de rustige achterzijde van het appartement liggen de twee slaapkamers waarvan één U toegang verleent tot het terras.

In de kelderverdieping vinden we nog een ruime berging terug en achter het gebouw ligt de optioneel mee aan te kopen garagebox.

Indien U wenst kan de traplift blijven zodat U moeiteloos tot op de eerste verdieping kan.

Dit is niet wat U zoekt en U bent dat zoeken beu, heeft er te weinig tijd voor, of U heeft het gevoel dat U altijd net iets te laat bent? Geen nood, wij hebben hier een nieuwe service voor uitgewerkt. de Huisleverancier biedt U het nieuwe concept AANKOOPBEGELEIDING aan.

Zo gaan we specifiek voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Heeft U hier ZIN in? Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

EPC : 182kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Kontich
Straatnaam Duffelsesteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 115 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1981
Makelaar Ref. D3(1)-K-1087N
IMMOSCOOP Ref. NYMKG1211201016
Publicatie 16/10/2020
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF