UIS: 2121


Beschrijving

+++ TE LAAT +++

In het knus polderdorp Leffinge op fietsafstand van Middelkerke aan zee, ligt dit nieuwbouw appartement. Zuidgericht aan een heraangelegde straat nabij een verskeersluwe parking met de Rederijkersfontein. Een kleinschalig gebouw met een villa-achtige uitstraling. In dit appartement woont u riant en heeft u een heerlijk uitzicht.

Het appartement met een bewoonbare oppervlakte van 95 m2 is voorzien van een zalig ruim balkon, een afgewerkte open keuken, 2 slaapkamers, ingebouwde vestiaire in de gang, bergruimte, afz. toilet, badkamer met ligbad en inloopdouche. Bovendien is er op de verdieping -1, bereikbaar met de lift, nog een private kelder inbegrepen, een gemeenschappelijk afvallokaal. Bovengronds een gemeenschappelijke overdekte fietsstalling, enkel bereikbaar voor de bewoners ! Optioneel kan nog gekozen worden voor een carport aan Euro 15.000,- excl. registratierecht.

Er werd bij de bouw veel aandacht besteed aan Uw wooncomfort. Het appartement is uiteraard energiezuinig, duurzaam en toekomstgericht. Volledig voorzien van vloerverwarming door middel van cv op aardgas. Premium Viessmann geplaatst. De materiaalkeuze en kleuren heeft het gebouw een bijzonder accent.

Wonen in Leffinge betekent wonen in een landelijke omgeving met het gemak van voorzieningen in de buurt. Op minder dan 5 km van het strand én de Noordzee, Middelkerke, een winkelcentra, kortom alles op steenworp afstand. En dit in een gebied verrijkt met mooie fiets- en wandelpaden die slingeren door het karakteristieke landschap.
Ook op cultureel gebied is er het nodige te beleven.
Beeld het jezelf even in, wonen in dit zalig nieuwbouwappartement. Rustig opstaan met een kopje koffie in de door jouw gekozen open keuken, of juist heerlijk genieten van de avond met wat vrienden op het royale terras.

Kom, maak een afspraak en verras u zelf !

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Leffinge
Straatnaam Dorpsstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
EPC Waarde 99 kWh/m2
Energie Certificaat 35011-G-2013_333/EP15611/A001/D01/SD003
Makelaar Ref. 2121
IMMOSCOOP Ref. NDQCC2266210515
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Info niet gekend
Dagvaarding Neen
Voorkooprecht Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woonzone
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF