Beschrijving

Uniek en trendy appartement in Residentie Ramberg, gelegen in een rustige straat in het hartje van Leuven! Dit recent gebouw werd in 2011 opgeleverd en is getekend door de hand van de bekende architect Stephane Beel.

Het appartement heeft een eigen privatieve inkom, met op het straatniveau een extra bureau, praktijk- of polyvalente ruimte. De eerste verdieping kan bereikt worden via de interne trap of via de gemeenschappelijke lift.
Dit woonniveau bestaat uit een inkomhal met gastentoilet. Aansluitend vinden we de uitzonderlijk lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde open keuken die een rechtstreekse toegang verschaft tot de unieke ruime stadstuin met aangelegd terras. Achter de keuken is er een ruime praktische berging. Voorts is er vooraan de masterbedroom met privatieve badkamer, 2 slaapkamers met elk een dressing en in het midden een te delen badkamer. Ondergronds is er een privatieve kelder.
Dit appartement is hoogwaardig afgewerkt met kwalitatieve parketvloer, gordijnen, lichtarmaturen en alarminstallatie. Er bestaat de mogelijkheid om een autostaanpalats bij aan te kopen.

Bent u benieuwd wat dit appartement op deze ideale ligging te bieden heeft? Aarzel dan niet en neem contact op met BVM Beheer & Vastgoed Makelaar op 016 23 21 45 of via xavier@bvm-vastgoed.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Leuven
Straatnaam Schapenstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 225 m2
EPC Waarde 128 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1957
Bouwjaar 2012
Makelaar Ref. 1441499
IMMOSCOOP Ref. ISZCA7350210715
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF