Beschrijving

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met een terras, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).

Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Het appartement heeft een bruto oppervlakte van 91m² en is ingedeeld als volgt: inkomhal met gastentoilet, leefkamer met zit- en eethoek, geïntegreerde keuken met het in L- vorm opgestelde keukenblok en bergplaats. Badkamer met douche en lavabo. De masterbedroom en de 2de slaapkamer. Het terras is bereikbaar vanuit de zithoek.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 2 Slpks
€ 214.000
Appartement, 2 Slpks
€ 222.000
Appartement, 2 Slpks
€ 265.000

Contact

OF