Beschrijving

Modern architectonische project, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met terrassen, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).
WERKEN ZIJN REEDS AANGEVAT

Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Dit appartement heeft een bruto oppervlakte van 102m² en is ingedeeld als volgt: Inkomhal, aan de rechterzijde de eethoek met het keukengedeelte, bestaande uit keukenblok en eiland aansluitend de berging. Aan de linkerzijde de zit-, eethoek, badkamer met ligbad, douche en lavabo, het toilet, de masterbedroom en de 2de slaapkamer. Het terras is bereikbaar vanuit de eethoek.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 1 Slpks
€ 169.000
Appartement, 2 Slpks
€ 214.000
Appartement, 2 Slpks
€ 222.000
Appartement, 2 Slpks
€ 250.000
Appartement, 2 Slpks
€ 265.000

Contact

OF