UIS: Kerkstraat 103, Anzegem HP

Beschrijving

Verrassend ruim pand te koop in centrum Anzegem, bestaande uit een prachtig afgewerkt woongedeelte en volledig ingerichte praktijkruimte. Met mooie afgesloten tuin, uitweg achteraan en openbare en private parkeerruimte (oa dubbele carport).


De praktijkruimte bestaat uit een ruime inkom met wachtzaal, apart toilet, ontvangstbalie met ingewerkte kasten, grote afgesloten praktijkruimte, aparte stockeer/werkruimte met watervoorzieningen, een extra afgesloten ruimte (nu gebruikt om foto's te nemen in tandartspraktijk), en een technische ruimte / berging.
De praktijkruimte kan zowel via de voorgevel als de achtergevel bereikt worden.
De ruimtes zijn volledig ingericht met ingemaakte kasten, airco, camera's, alarm, op afstand te openen deuren, ventilatiesysteem.. (Verkoop : exclusief tandartsmateriaal). De praktijk werd recent herschilderd.

Momenteel ingericht als tandartspraktijk, maar volop andere mogelijkheden!
Zowel vooraan als achteraan het gebouw zijn openbare parkeerplaatsen. Op eigen terrein kunnen ook wagens geparkeerd worden (carport en parking achteraan de woning).


Het woongedeelte is volledig gerenoveerd en instapklaar. Het energiezuinig huis is afgewerkt met kwaliteitsvolle en smaakvolle materialen. De elektriciteit is conform.

Het woongedeelte bestaat uit een apart toilet, een ruime en prachtig afgewerkte woonruimte met luxueuze open keuken met alle comfort, elektrisch bediende lamellen en aardgashaard.
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een ruime derde kamer die momenteel ingericht is met ingemaakte kasten en een wasgedeelte (ook mogelijk als derde slaapkamer / bureelruimte / dressing). De badkamer beschikt over een ruime douche, ligbad en dubbel lavabomeubel.
Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom met ingemaakte kasten, een tweede badkamer met lavabomeubel en inloopdouche en een aparte zolderberging / technische berging.

Ook de tuin is volledig ingericht en omheind. Het perceel is achteraan afgesloten met een automatische poort. De zuidgerichte tuin en het terras zijn uitnodigend! Het terras kan overdekt worden met een zonneluifel met ledverlichting. Er is een dubbele carport en afgesloten tuinberging.

Dit uniek pand is beschikbaar in september 2022.

Meer informatie gewenst of een bezoek ter plaatse : bel Saskia op het nummer 056 722 180 (toets 2) of mail naar saskia@maesconceptimmo.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Anzegem
Straatnaam Kerkstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
EPC Waarde 123 kWh/m2
Energie Certificaat 20210505-0002393102-RES-1}
Kadastraal Inkomen €850
Bouwjaar 1969
Makelaar Ref. Kerkstraat 103, Anzegem HP
IMMOSCOOP Ref. IVTUU1248210817
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF