Beschrijving

VERNIEUWD HANDELSGLV VAN +- 75 M² OP TOPLIGGING IN KURINGEN!

Deze handelsruimte vindt u op de Grote Baan, ter hoogte van nummer 27, in het centraal gelegen Kuringen (Hasselt). Met een visibiliteit vanaf de Kuringersteenweg, de perfect uitvalbasis voor uw zaak!

In 2013 werd deze handelsruimte volledig vernieuwd en werd er gebruik gemaakt van zeer kwalitatieve en degelijke materialen.
De moderne en smaakvolle inrichting springen onmiddellijk in het oog bij het binnentreden.

De indeling is als volgt: grote raampartij met toegangsdeur aan de voorzijde geven toegang tot de ontvangstruimte met inbouwkasten en ingewerkte tafel. Verder bereik je via een gang de twee aparte burelen met uitzicht op de ontvangstruimte. Achteraan is nog een keuken voorzien met apart toilet.

Er is de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse parkeerplaats. Deze is optioneel en niet verplicht maar zorgt ervoor dat u eenvoudig en veilig uw wagen parkeert of extra stockageruimte heeft.

In alle ruimtes werden er inbouwkasten voorzien waardoor de ruimte zeer goed benut is. Een praktisch indeling, een moderne uitstraling en vele mogelijkheden typeren het pand.

Extra voorzien is de aanwezige domotica, led-verlichting in de zijwand en een zeer goede elektrische installatie.

De ligging is ideaal, zeer centraal, nabij het centrum van stad Hasselt en met een goede zichtbaarheid en toch met parkeerplaats voor de deur.

Ongeacht welke activiteit u wil uitoefenen, het handelspand kan perfect afgestemd worden op uw behoefte.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Volledig vernieuwd met kwalitatieve materialen
+ Stijlvolle uitstraling
+ Perfect instapklaar
+ Centrale ligging
+ Parkeergelegenheid voor de deur

U merkt het: de ideale uitvalbasis voor uw zaak, op een centrale ligging met een goede visibiliteit!

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@vestio.com.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF