Beschrijving

BIJZONDER RUIM HANDELSPAND MET WOONST - CENTRALE LOCATIE!

Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon.

De woonst verdeelt zich over de gelijkvloerse én de eerste verdieping. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime leefruimte en de achtergelegen keuken terug. Verder heeft u nog twee polyvalente ruimtes ter beschikking, die zowel voor privé-, als zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Ideaal voor het inrichten van extra slaapkamers, opslagruimtes of voor het uitbreiden van uw leefruimtes! Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping, waar u drie ruime slaapkamers en een badkamer terug vindt. Deze laatste werd uitgerust met een onderhoudsvriendelijke vloer-en wandtegel, een lavabo en een ligbad. Op de tweede verdieping beschikt u nogmaals over drie slaapkamers of ruimtes die een andere invulling kunnen krijgen. Via de nachthal kan u de zolder bereiken, die u nogmaals kan gebruiken als opslagplaats. Aan ruimte zal u dus zeker niet te kort komen!

Het pand werd eveneens uitgerust met een bijzonder ruime dubbele garage. Zo kan u uw wagens makkelijk parkeren uit het zicht van uw klanten!

Wil u meer weten over deze opportuniteit? Wil u graag eens een kijkje gaan nemen? Laat het ons zeker weten: 011/22 22 95!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Houthalen
Straatnaam Grote Baan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 1
Woonoppervlakte 590 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. MJQCW6123210829
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF