Beschrijving

Industrieel gebouw te Geraardsbergen.

Dit pand is gelegen aan de Unalsite.

Bestemming: bedrijvencentrum, kantoren, bedrijfswoningen, toonzalen en mogelijkheid tot uitbreiding met parkeerplaatsen achteraan het gebouw.
De industriegebieden zijn bestemd voor de vestiging van industriële of ambachtelijke bedrijven. Voor zover zulks in verband met de veiligheid en de goede werking van het bedrijf noodzakelijk is, kunnen ze mede de huisvesting van het bewakingspersoneel omvatten. Tevens worden in deze gebieden complementaire dienstverlenende bedrijven ten behoeve van de andere industriële bedrijven toegelaten, namelijk : bankagentschappen, benzinestations, transportbedrijven, collectieve restaurants, opslagplaatsen van goederen bestemd voor nationale of internationale verkoop.
De louter commerciële activiteiten, zoals winkels en handelszaken, horen niet thuis in industriegebied.

Het gebouw staat momenteel in ruwbouw en kan volledig naar u noden opgebouwd worden. Het gebouw bestaat uit 2 plateaus met een totale vloeroppervlakte van 676 m², alsook is er een eventuele mogelijkheid om een derde verdiep bij te plaatsen (338m²/ plateau). De mogelijkheid bestaat om op het gelijkvloers een toonzaal te maken en het bovenste plateau te renoveren tot een loft.

Het gebouw is gelegen op een grondoppervlakte van 7are 70ca. waardoor er ook achteraan nog een parking kan aangelegd worden van 432 m².

Ideaal voor ondernemers op zoek naar een geschikte ruimte voor hun zaak of als investering voor de verhuurmarkt, geschatte huurwaarde indien je dit zou verhuren in 4 delen (5500 euro per maand), wat U een mooi rendement kan opleveren !

Voor meer info of een bezoek: 052 55 55 55 of info@immotwins.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Geraardsbergen
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 676 m2
Terrein Oppervlakte 770 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €1209
Bouwjaar 1939
Makelaar Ref. 13478
IMMOSCOOP Ref. BFSSD2554190807
Stedenbouwkundig vergunning Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nog niet aangevraagd
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF