Beschrijving

Gunstig gelegen bouwgrond voor gesloten bebouwing te koop op een bijzondere ligging nabij het centrum van Leuven, op een kilometer van de op- en afritten van de E40, op wandel- en fietsafstand van winkels, centrum, scholen en openbaar vervoer.

Hoofdbestemming: Eéngezinswoningen of waar aangeduid meergezinswoningen (eventueel bejaardenflats, serviceflats of studio’s). Eéngezinswoningen: 2 bouwlagen. In de dakverdieping mag geen volledige woongelegenheid voorzien worden, wel kamers.
Meergezinswoningen: 2 bouwlagen - 3 woonlagen. In de dakverdieping mag een volledige woongelegenheid voorzien worden.
Inplanting: 80% van de totale gevelbreedte van beide bouwlagen dient ingeplant te worden op de bouwlijn. Ter hoogte van de zijdelingse perceelsgrenzen dient de voorgevel ingeplant te worden op de bouwlijn. De minimale voorgevelbreedte bedraagt 6 meter.
Diepte van het hoofdvolume: Gelijkvloers: De maximale bouwdiepte bedraagt 15 meter, de minimale bouwdiepte bedraagt 8 meter.
Verdieping: De maximale bouwdiepte bedraagt 12 meter, de minimale bouwdiepte is 8 meter. De maximale bouwdiepte van de verdiepingen mag niet de maximale bouwdiepte van de gelijkvloers overschrijden. De aanleg van terrassen op de verdieping verder dan de maximale bouwdiepte is niet toegelaten.
Daken: Enkel zadeldaken en schilddaken zijn toegelaten. De helling van de dakvlakken (nok gelijklopend met de voorgevelbouwlijn) dient gelegen te zijn tussen 40° tot 50°.

Interesse? Voor meer informatie contacteer ons op 016 56 56 14 of mail naar info@immogve.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Bertem
Straatnaam Het Blok
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 449 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4384209
IMMOSCOOP Ref. LVEET3617211009
Stedenbouwkundig vergunning nee
Verkavelingsvergunning ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF