Beschrijving

Ligging
Gunstig, doch rustig gelegen op de hoek van de Kathovestraat en de Duivengracht in een mooie en jonge omgeving. De gronden zijn gelegen op fietsafstand van lokale winkels (oa Delhaize), school en kerk. Vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes alsook E313.

Beschrijving
Mooie zuidgeoriënteerde bouwgrond (lot 6) van 459m² voor halfopen bebouwing in een rustig gelegen verkaveling bestaande uit9
bouwgronden met oppervlaktes variërend van 415 m² tot 842 m².

Er wordt geopteerd voor een klassieke vormgeving met harmonie in materiaalgebruik. De hoofd- en bijgebouwen dienen één architecturaal geheel te vormen zodathet totaalbeeld van de nieuw te bouwen woningen een mooi resultaat opleveren. Complementaire functies (bv zelfstandig (bij)beroep) zijn toegelaten tot een een totale maximale vloeroppervlakte van 50 m².

Alle gevels dienen in baksteen of bepleistering opgetrokken te worden, eventueel te combineren met hout, natuursteen of metaal.

Mogelijkheid tot plaatsen van eenruim bijgebouw met een maximum oppervlakte van 10% van de perceelsoppervlakte. In afwijking van het plan dienen de bijgebouwen gekoppeld te worden op de kavels die samen geen huizenblok voorzien.

Onder het tabblad "prijzen/plans/docs" vindt u oa de geldende bouwvoorschriften terug en voor alle bijkomende informatie kan u contact opnemen met het kantoor via 014/58.05.05 of jan@vansweevelt.be

(Vg),(Wg),(Gdv),(Gvkr),(Vv)

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Westerlo
Straatnaam Kathovestraat
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 459 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 2220027
IMMOSCOOP Ref. LRFAB3420190712
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming bouwgrond
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF