Beschrijving

INTERESSANTE VOORWAARDEN OP KANTOOR!!
Verscholen tussen de velden, nabij de dorpskern van Baarle-Hertog (B) en Baarle-Nassau (NL) vinden we deze zéér energiezuinige en absolute top-villa met o.a. 4 slaapkamers, 3 luxe badkamers en een multifunctionele dubbele garage welke mogelijk dienst kan doen als gastenverblijf of separate woning. De prachtige zuidoost-georiënteerde tuin (ca. 4.500 m²) beschikt over een grote zwemvijver en geautomatiseerde sproei-installatie.

INDELING:
We betreden de woning via de centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Middels de kamerhoge pivoterende deuren bereiken we enerzijds het riante woongedeelte, anderzijds de wasplaats met achterom en het thuiskantoor. Maatwerk is de norm. Alle ruimtes werden zorgvuldig ingedeeld en voorzien van kasten en roomdividers onder het toeziend oog van een interieurarchitect. De woonkamer werd gescheiden van de eetkamer middels een prachtige haardpartij (op gas). Aansluitend vinden we de keuken welke vanzelfsprekend volledig werd uitgerust met alle denkbare luxe. Alle ruimtes op de begane grond staan in directe verbinding met de strakke tuin rondom waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar opgaan.

Op de begane-grond verdieping bevindt zich tevens de wasplaats met toegang tot de riante kelderverdieping. Ook de masterbedroom (32 m²) met luxe badkamer en dressing werd hier gesitueerd.

VERDIEPING:
Middels de prachtige trappartij in de centrale inkomhal bereikt men de eerste verdieping. Hier vinden we 2 ruime slaapkamers (ca. 20m²) met een luxe badkamer. Ook vinden we op deze verdieping een ruime logeerkamer met ensuite een badkamer.

KELDER:
De volledig afgewerkte kelder beschikt over een grote berging (ca. 35 m²), een professioneel uitgeruste technische ruimte en een ontspanningsruimte met mogelijkheden voor bv. een home-cinema. De kelder is ook van buitenaf toegankelijk en beschikt over een "fietsgoot" zodat ook de fietsen in de kelderberging kunnen worden opgeborgen.

De woning werd zéér energiezuinig ontworpen en beschikt o.m. over 47 stuks niet zichtbaar opgestelde zonnepanelen met een opbrengst van ca. 10.000Kw per jaar. De woning wordt verwarmd d.m.v. een water-warmtepomp met leidingen tot ca. 110 meter diepte. In de zomer kan dit systeem ook voor verkoeling zorgen. Het systeem draagt zorg voor een constante temperatuur van ca. 22°C het gehele jaar door.

Bijzonderheden:
* Zéér energiezuinig!! (zonnepanelen 10.000Kw, zonneboiler, warmtepomp, ventilatie systeem type-D, etc.)
* Alarm- en automatisch toegangssysteem
* Automatische zonnescreens
* Regenwaterput van ca. 14.000 liter
* Overname aandelen mogelijk!!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Baarle-Hertog
Straatnaam Alphenseweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Woonoppervlakte 460 m2
Terrein Oppervlakte 4500 m2
EPC Waarde 8674 kWh/m2
Bouwjaar 2010
Makelaar Ref. 73598 Hs
IMMOSCOOP Ref. CVEXM3266191117
Stedenbouwkundig vergunning Vergunning uitgereikt
Verkavelingsvergunning Verkavelingsvergunning
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF